強姦犯只做左全世界男人想做既野

505 回覆
155 Like 436 Dislike
你可以話屌閪 出軌 做狗公 濫交係全世界既男人想做既野
嘩屌你老母偷換落強姦

有依啲諗法99.99%都係食唔到女既垃圾
唔好叫我證明
你可以係個0.01%
食到女但天生想強姦個啲
馬德鐘啲fd

一般黎講都係...

極端思想同性格既人通常都係生活得唔如意既一群...

正如幻想自己同一個自己有意思既人扑野係好正常既一件事...

但係幻想自己強姦一個意中人..................

我真係睇唔透.....
樓豬好可能係高登打手或者五毛,打啲垃圾出嚟整亂連登,大家唔好中伏

都唔係..

呢個topic曾經都有人用黎做學術研究....

有咩好研究?
男人係人,女人唔係人?
男人鐘意屌女人係合理,女人係奉旨比男人屌?
咁係人都鐘意有錢,好合理
咁係咪搶錢又合法化?
樓主可以返非洲或印度住,香港唔適合你
樓主可以返非洲或印度住,香港唔適合你

非洲或印度都唔岩佢,佢只可以入精神病院ff
樓豬好可能係高登打手或者五毛,打啲垃圾出嚟整亂連登,大家唔好中伏

都唔係..

呢個topic曾經都有人用黎做學術研究....

有咩好研究?
男人係人,女人唔係人?
男人鐘意屌女人係合理,女人係奉旨比男人屌?
咁係人都鐘意有錢,好合理
咁係咪搶錢又合法化?

研究下有幾多比率既男人心裡面住左隻野獸...

係去除道德束縛之後有幾多人會無視道德...
Show Blocked User - 藍海戰神
文明同法律只係影響左事後其他人既直覺判斷同行為.如果無法律,強姦者會俾其他人當場虐殺.呢個行為先係動物天性.
所有男人都想做就代表啱

岩唔岩只係“文明”既意識形態
動物扑野有冇話岩唔岩?

用動物黎同人比

人類又咪係動物嘅一種
文明同法律只係影響左事後其他人既直覺判斷同行為.如果無法律,強姦者會俾其他人當場虐殺.呢個行為先係動物天性.

所以佢地set個rule只係可以強姦而唔可以殺人...

你比較理性 我唔係想罵戰
你覺得比率多唔多?
咩叫想做先
格硬要個女仔比我屌?不了
有愛喺當中先享受
所有男人都想做就代表啱

岩唔岩只係“文明”既意識形態
動物扑野有冇話岩唔岩?

用動物黎同人比

人類又咪係動物嘅一種

有少少唔同..

動物界行既係叢林法則...

人類界行既係人類法則...

你覺得比率多唔多?

假設殺人可以得到物質(拎晒佢銀包D錢)
我諗比例差唔多

咁點解唔索性set做所有女人都係肉便器?
仲方便啦
On9真係冇極限

冇後果 叫咩強姦?
殺你又唔得
又唔洗法律制裁
如果無法律大部分連登仔應該死哂
無錢無權無力無腦

認真答
Google下咩係social contract
盧梭答左你

關social contract咩事
唔好亂鳩咁拋啲theory出黎啦
冇law and order同state of nature差無幾

你有無睇過本野

law is contract.

你覺得比率多唔多?

大約係6-7成咁上下...

不過佢成條thead唔剩係講強姦...

裡面仲包括左殺人..

你覺得比率多唔多?

假設殺人可以得到物質(拎晒佢銀包D錢)
我諗比例差唔多

我真心想知呢個問題
奈何有條友係都要講埋d同呢個topic唔相關既野

即使我認同佢提倡「垃圾」,但根本就唔關係唔係垃圾事

毒撚們會唔會唔夠d女大力

你覺得比率多唔多?

如果殺人唔犯法。
根本就冇一個受害者親友唔想殺左個強姦犯

同理既話咁點解殺人唔可以合法?

仲方便啦
On9真係冇極限

冇後果 叫咩強姦?
殺你又唔得
又唔洗法律制裁

強姦還強姦
後果還後果

唔同既野黎

仲方便啦
On9真係冇極限

冇後果 叫咩強姦?
殺你又唔得
又唔洗法律制裁

因為呢期興講強姦嘛......

將就下 , 可憐之人必有其可憐之處...
有道理不過冇道德
有道理不過冇道德

道理係邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞