我阿媽應該係呢個世界上最賤既女人

895 回覆
2509 Like 214 Dislike
租樓就無錢讀Master,讀左Master就無錢租樓
而家一個master閒閒地十零萬啦
Don’t be dragged
Agent 透露客人資料俾第三者?
唔告9個agent ?
但係讀master
佢次次一見到agent就話「xxx係仆街黎,成日欠租食煙帶朋友上去玩通頂」,跟住我想租樓既時候d agent一對身份證就話個業主唔想租
以樓主形容佢阿媽嘅能力,應該可以起底所有話過佢阿媽嘅連登仔,大家小心啲
你有冇咁撚蠢呀
企喺業主角度諗,如果我租畀樓主,點知佢老母會唔會搞埋我。

如果真係租咗畀佢,我諗業主日日收到佢老母電話都似。控制狂老母你估真係咁易反抗到咩。
不如比佢斬死你
可能咁樣佢先識後悔
好假
你老母似有病,但你噉都忍,你更加有病。
咁大個人搬喇
有心斷關係點都斷到
題外話你讀書麻麻,諗清楚先 master
其實話樓主唔識反抗嗰啲應該無乜點見識過真嘅控制狂
除咗趕佢入青山同移民真係無乜解決方法。
搵社工、報警、借d意陪佢睇醫生都試過,就係唔得啊嗎
可能blacklist係因為佢有個麻煩阿媽
無論件事真定假
有人騷擾係真
雖然痴痴地,但係智力驚人,可以周圍攞到料之餘,又可以上門搵業主,令佢相信樓主唔係好租客。

結論,佢老問係黑警。但經濟唔多好。太多矛盾位,認真便輸了
通常係你唔係佢親生 或者想落左你但係生左出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞