我阿媽應該係呢個世界上最賤既女人

895 回覆
2509 Like 214 Dislike
明顯係有精神病。 樓主好好保護自己,驚有一日佢顛起上黎唔知會做啲乜。 如果有能力就搬啦,唔好再折磨自己
老老豆豆
呢d就轉工兼搬走啦
斷哂聯絡等佢完全搵你唔到就啱啦
d野送俾人呀捐左佢呀賣左佢呀咁
留返一gip隨身
搵到下一份工就辭職賠一個月糧即時通知拉gip走人
你阿媽咁樣隨時唔係你頂唔順自殺就係有日拎起把刀殺左老母
樓主加油
認真,睇下有冇朋友可以收留你先,之後改電話,轉工搬走

唔好期望有辦法佢會有轉變…
你唔好踢爆佢啦
平心靜氣直接同佢講 我大個啦
我將來都要行自己條路
將來都要組織家庭
自己管理返自己生活節奏 好合理姐
原來top-up 唔得要讀master洗底

Btw 讀完master都唔會覺得有用得去邊 升唔升職係實力行先
既然你咁廢 點解唔同佢攬炒
工又冇 學歷又冇 錢又冇
你冇野可以輸架wo
起完底
樓主似假膠多d
開嘅Po又多負評

一係就樓主真心廢唔係扮
屌 講咁耐
原來唔想攬炒
Agent邊會問咁多野
愈睇愈假
有無藤條炆返佢豬?
醒目
On9 睇到呢個留言笑左
個老母癲到咁 居然係比呢啲advice
唔通諗住tvb劇咁樣 兩仔乸開心大和解?
恕我直言,你呀媽正垃圾,要嚟把柒.離家出走啦
其實你忍到我覺得你重癲,比著係我應該斬撚死左佢
走啦屌 斷絕來往當無老母咪得,如果我老母日日鬧我恐嚇我我一早打到佢驚了
FAILED,啲agent有錢賺理鳩得你啦、你老母鳩噏當秘笈咩,一開頭作得咁好但九成九原來係準備俾晴報果啲當新聞咁post
樓主日日出po 有時開幾十個 有冇咁得閒 假膠
樓豬幾碎呀
搬去外國咪得
同我老母一撚樣

後生果陣乜撚都冇
大過有少少錢想買d野又俾佢屌鳩我敗家
有時閪鳩我面

乜撚都要幫佢朋友做
成撚日講得閒幫下人,到時人地會幫你

我知道自己單親仆街架啦
但有時細個冇既野大個想追番都閪鳩我面

次次買野都要買平少少就輸多多
例如個router 太廢 要換個新,結果佢同我講用兩個汽水罐插落天線到,可以加強信號

舊iPhone 壞左nfc 又爆mon
直接買部新iPhone 第一句屌鳩我傻無人會買iPhone, 識買一定買華為
一個星期後就問我部12pro max 同佢交換部 iPhone X

有排條腰feel 到就斷 坐唔直個人,之後咪睇下有咩電腦椅岩囉(一直用緊食飯枱果d櫈),之後直接買左張10k既電腦椅,我老母一見到我張單又屌鳩我(我心諗我自己搵既錢點樣洗關你咩事)

樓主共勉之
作完故仔未
經濟能力許可既話就搬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞