我阿媽應該係呢個世界上最賤既女人

895 回覆
2509 Like 214 Dislike
好假
假既重點唔係個阿媽會唔會咁做
係有冇能力做就當你真係咁唔小心俾個阿媽搵到個經紀,個經紀又俾真係俾佢搵到業主
業主毀約都要趕佢走,咁點解佢唔再去搵其他地方租,今次小心d咪得,同經紀down聲唔好理佢老母咪得咁順灘就收手搬返屋企住咩
點解你要俾佢知你返邊

報狗有撚用咩 無片又無證據
啲狗彩你都傻
裝cctv先啦
用港區黨安法就KO到佢啦
其實之後都有試過租樓既,但agent一係話俾高d既價先肯租,一係就直情話唔租,加上自己份工又唔係長工,業主都驚我收入唔穩定唔肯租俾我
點會俾佢鬧而唔還拖,你同佢講再打電話搞公司就無家用,你不滿要跳樓就快

我老母癲過你老母,但我仲癲,扮癲拎把刀話再嘈斬佢,佢以後就正常返
痴線以為講緊我阿媽
不過我阿媽仲會偷我錢 出去借錢唔問我就寫我做擔保人咁解
樓主都有妄想成份
幾萬蚊都比唔出 咁你繼續忍下啦 加油呀
你up乜鳩 租就租 唔租就唔租 咩又高d 咩又驚你收入唔穩
搵fd 夾租, 住湯房, 住離島, 大把方法

老母賤係佢嘅事, 不過你咁大個都唔識搵方法保護自已係你問題
有無諗住去working holiday,出去見下個世界之餘又可以避開個痴線老母
好假

如果係真既就係樓主唔岩

細個就話唔醒野 幾十歲人仲係咁

口怨老母點點點 身體不斷支持老母

真係有心解決就自立

可以要求地產公司唔可以留聯絡資料
同埋佢地唔可以咁樣洩漏你既個人資料俾第三方
有血緣關係都係咁講。

同埋咁多間地產代理你咪搵啲細代理
又或係直接搵業主租(咁做一定要經律師樓先安全)
搬出去,然後搵朋友同佢講你意外去咗,從此斷絕來往,街上撞到就鬧佢認錯人速逃。
樓主老母一定有精神病,仲應該有暴力傾向
喺屋企放鏡頭錄低佢平時嘅行為,搵日出街報警捉你老母入院,咁樣對你對佢都係最安全嘅做法
有心搬走唔理佢,佢點會搵到你
真係無諗過無車都要買車Cam
唔係好信
9upper
首先真心建議你要脫離佢,你既人生前半part 已經俾佢完全控制晒,你而家大個有能力真係應該要脫離佢,搵個地方搬出去,真真正正過番屬於自己既生活
有啲假
唔明你開呢個post為乜 佢咁樣咁耐你都忍到 我地話兩句你又斷絕關係呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞