我阿媽應該係呢個世界上最賤既女人

895 回覆
2509 Like 214 Dislike
有乜點?
出黎做嘢就搬出去停家用啦,佢要做到咁癲唔絕啲對佢有排你受,定你已經俾老母虐待到變m
睇完之後
你係ken?
其實已經係啦
佢自己都有份造成
縱容老母嘅變態行為
報過啦,屋企向大街既,一聽到警車聲佢即刻閪都縮埋
起底,上一頁
好L慘
好辛苦

頂住丫你
講到咁就似故仔
搵次放長假趕佢出門口
呢個樓主本身都係廢物底
樓豬個ACCOUNT開左無一星期
由頭到尾都無回應過上新聞之類言論
個頭吹到咁大又咁多留言
上撚硬新聞
呢d人格好大機會係成長時候因某d經歷導致,你可以怨佢,但你要知道係無得解決,你只可以減低佢對你既影響,世上無純粹既惡,你面前既惡都只係好多複雜既原因而黎,同絕症一樣,永遠唔同痊癒,但你會有方法令自己生活得舒服d
如果係真
咁我覺得你本身都on9都唔值得可憐
一定要離開...
最好離開香港... 去CAN 讀書都得...

未到當地一定唔可以俾佢知, 到當地都只可以同佢講邊個國家就算...
CAN 就話US, UK 就話DEU... 包括親戚都唔可以講真話... 最後俾佢知...

佢太醒, 呃哂全世界, 好識其他人既心態...
唯一辦法, 同佢鬥呃...
1 你男定女
2 你老母有精神病
3 你唔撚識拍片?
啲係咁屌樓主廢,樓主on9嘅想點
我覺得樓主比阿媽由細壓迫到大,一唔覺意就屌鳩你打柒你,甚至用刀兇你,唔識/冇咁大決心去反抗某程度上好正常。
照樓主所講,佢真係一切辦法都試過哂,連搬屋都可以比老母起到底,成件事真係好無奈。再加上現實層面嘅因素,根本唔係再想搬就搬到。你地紙上談兵梗係易㗎。
老細同事都俾過說話我,我咪話囉,大家成年人,我做野好唔好點都唔關佢事啦,你估小學雞咩,最後老細同事一收到佢電話都係好敷衍應佢兩句就算
咁你打算成世都咁咪由佢
有d野冇人幫到 就自己黎架啦
我唔同老母講佢都唔知我轉左邊份工

假到喊

基本上財政獨立已經唔洗聽佢講

你鍾意報警都可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞