我阿媽應該係呢個世界上最賤既女人

895 回覆
2509 Like 214 Dislike
全世界d agent 佢識哂? 改名囉換新證囉
出埋刀有傷口你都唔識捉佢入青山
點幫你呀大佬
醫生都好有權威
但醫生做唔到呢個角色
因為教仔呢啲野,佢地會推返比上面班人做
幾歲?搬出去唔識?
唔捨得段親情咪忍落去
真係識得既人之前屋企上過新聞
佢阿爸係突然精神病復發拎刀斬全家
結果斬死左阿媽 兩個女匿埋係房定邊避開左但都有傷
最後阿爸自己跳埋樓...好悲劇

精神病其實真係不定時炸彈...真係要小心
我都係借non-mean讀咋,還錢還到仆街
問埋阿爸阿爺阿嫲同唔同意
同意就唔好出聲
同意做乜
買老鼠藥啦屌
成個香港咁大,係咪咁易搵一個人呀,租工厦你老母估唔到喇掛,係睇你想佢改變定係脫離佢就算,如果係後者,冇可能做唔到
以其人之道還其人之身
你控制返佢 同佢鬥顛啦
呃呃呃得罪講句樓主你老母好撚癲 已經到病態個種 點解仲可以忍到 btw希望你可以搵到個好方法解決
危險人物
果時已經有年輕就係罪既想法,覺得差佬偏幫老人家
如果係真嘅話,俾我實忍唔住繼續去街、見朋友、鎖門訓教、照讀master。總之繼續做自己。

你唔覺得睇住你老母發癲好爽咩,可能佢自己好enjoy 不過差個藉口啫。咪當睇表演囉。只要同佢鬥大就得。

利申試過俾屋企人罵玩無視,罵多兩罵直情攞左把刀岀嚟。我即刻放自己條頸去把刀到叫佢劈落嚟。之後就放棄左我
都係個句,搬出去就解決到,依家出邊租劏房連埋水電都係5-7000,就返你返工個區都慳返車費

同住難見面難咪唔好見咁多囉,咁唔通捉佢入青山你會開心d?唔見已經解決到問題

你一個月搵2-3萬唔難啦讀完大學,點會無能力搬出去住,分分鐘交家用多過搬出去住
搬遠d
2021年仲咁戇鳩搵地產經紀租樓?
打俾 林鄭個仔

床哥幫到你
認真:移民加拿大。
仲有樣野未講,佢好鍾意一做完野返到屋企耐唔耐就衝入房鬧我,總之就係搵野黎鬧,一時鬧我打牛工,一時鬧我老豆阿爺阿嫲,連我老豆暗中返黎攞野佢都要鬧,話我係吳三桂,佢煮緊飯都可以開住個煤氣爐衝入房鬧人,一鬧就鬧兩三個字,鬧到咁上下先識返去廚房熄爐
Over左啦ching
冇用,要錄片錄低又或者真係有流血事件唔係嘅話報警唔會理。最多幫你叫社工或者護士定期上嚟
佢入左青山我真係開心架,起碼我可以返到屋企靜靜下做下自己野

佢係癲到我唔知點形容,成日話我唔應該成日換衫著搞到佢洗衫洗得辛苦,我話如果驚洗衫辛苦既可以去洗衣鋪洗或者自己買洗衣機洗,出糧同佢買洗衣機佢又話徙電阻碇又話用洗衣機唔乾淨,我自己拎d衫落洗衣鋪/自助洗衣機洗,佢就話洗衣鋪/自助洗衣機洗衫好污糟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞