我阿媽應該係呢個世界上最賤既女人

895 回覆
2509 Like 214 Dislike
點解要同佢講你住邊失蹤啦屌
佢自己都鳩縮到搬走左,梗係無意見啦,我同佢講過左60歲有得排長者公屋,佢係都唔肯
仆街
樓主一係假膠一係on99
樓主再唔搞掂就係下個你老母
你爸爸都做到,你邊可能做唔到
叫你爸爸指點下你啦
同埋你一日唔偷偷轉工跟住搬, 你一世都唔會走得甩
因為佢搵唔到AGENT就肯定搵你公司,等你同事一下頂唔順爆左你又係咁先
或者我真係天真過天真嬌,以為真係可以憑自己力量撳得住佢,佢真係完全無王管既,社工、警察、地產經紀都可以俾佢搞得掂
雖然你呀媽呀仆街 但你自己唔反抗真係on9
佢根本就係龜縮,見到我媽就成隻死狗咁,佢從來都無諗過要同我媽對抗
吹到咁大睇死你呢篇文一定上新聞
返到屋企先打她兩個巴掌
然後不停屌她搞成咁都係因為她
如果唔係她自己一早可以過上好生活
叫她快d去死

如此重複兩三次
應該可以走得
樓主好陰公..
本身你講部分好膠,但你講到PC 話録左但唔睇就覺真真地。如果香港真係唔開心或者會比佢控制住就洗少d,儲多一兩年,移民走喇。你人生如果去到四十仲活係佢之下就係白過。你老母細個有無經歷過唔開心既事?

離題講少少,香港好多人揸白卡,同埋做政府既話仲多。

上司:未來伊個位做既時,聽返同事講佢成日比上司hi,攪到要睇精神科

下屬:佢老母果時細個會考hi 到佢仆街,吊到伊家OCD,思考失調樣樣齊。個人食左藥果時無問題,但係份人係懶。識得用盡半日904 加SL 就知佢醒目仔。

舊section 同事A: 為左8年升CO ,有錢就可脫離佢情緒病既家婆,攪到自己壓力勁大,無喇喇係公司哭,鐘意控制人,去左新section 無人知佢有病,但攪到佢神憎鬼厭。

舊section 同事B: 因為考到果個部門,要落場打小朋友,日日就比人咒佢死全家,朋友又疏遠佢,返到屋企就懷疑人生,攪到要睇精神科但又唔敢話比同事知。

主因香港人好多好聰明,工作/錢壓力又太大,而且有精神病係會傳染正常人。

所以樓主你自己都要小心,精神病唔多唔少都有遺傳。見你會同你讀左master 朋友比較,如果比太大壓力自己,小心得不償失。
佢最叻就係話:你夠膽就郁我,我報左警,警察一定捉你坐監,你到時前途無哂架啦
有冇BNO?
有就即走啦
咁你依家有咩打算?
其實突然依家係香港唔俾人搵到有幾難呀 去搵定屋搬
時機到失蹤 CUT電話 搬新屋 我諗唔到佢可以點搵到你
有無bno?去英國
佢賤but 似係你廢多啲
千祈唔好郁佢,引佢郁你就得。最好引到佢岀刀,只要你死都唔怕其實冇嘢好驚
幾多歲呀清
你自己都有責任
咁大個人仲受老母控制
佢叫你唔讀書你又真係唔讀
佢問你去邊度返工你又照同佢講
搵地方搬都唔識靜靜雞搵
你唔講佢又知你搵邊個AA?
年中咁多mk妹離家出走
成班少女古箏團啲老豆老母都搵唔到個女
你呀媽咁易搵到你????
我係你就一嘢轟落去
你夠膽就報警,報完全世都唔洗再見我,人又無錢又無,我出返黎搞足你一世
真 如果係真 比著我 做咗你上面果啲嘢之後 再脫離母子關係 根本唔當你係仔 咁洗咩當佢做老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞