我阿媽應該係呢個世界上最賤既女人

895 回覆
2509 Like 214 Dislike
屌,你收皮啦
自己又唔夠膽反抗跟住淨係識得喺度講
你話你中學聽下你阿媽講我都話覺得合理啲
跟住去到大學去到返工咁撚大個人都仲係聽阿媽講你個腦裝屎架
冇阿媽就唔識用腦諗嘢? 係咩嘢對你自己好啲宜方面,你唔會係覺得你阿媽會清楚過你自己呀咁撚大個人?
你講到你阿媽福爾摩斯金田一咁撚樣搬屋都搬唔到 ,我就基本上唔係好信嘅, 真係有心唔會識得去遠啲嘅地方搵地產嘅咩? 住觀塘就喺觀塘搵地產? 全香港的觀塘有地產佬?呢啲咁嘅野我直頭覺得你似作故仔
但係我都建議下你啦
你話佢咁犀利嘅,你咪同佢鬥癲囉, 佢識攞刀你唔使攞刀咩?
同佢鬥玩吖嘛, 叻啲嘅整撚爛曬屋企啲嘢, 佢閂房門就爆鳩佢門一腳伸爆佢房門, 最好就將佢成張床掉落街,攞個鎚仔撲撚爛埋個馬桶佢, 總之有幾癲得幾癲,趁佢唔覺意將佢成部電話掉落街 剪撚爛埋條電話線佢, 我唔信佢咁撚叻呀會飛鴿傳書問你老細你返工返成點, 佢有一部電話就掉爛佢一部, 我相信以後佢就唔夠膽搵你麻煩㗎啦
香港地痴線佬不嬲多嘅, 痴線佬呢啲嘢你避唔到就要癲過佢,等啲痴線佬都驚, 咁你咪冇嘢囉
搬去朋友度住
同朋友夾份搬出嚟
搬去男/女朋友度住

總之唔可以繼續留
搬走咗你就明原來屋企人唔代表啲咩
我反而覺得係真...因為有 d 阿媽好 like 唔比人有"對"的情況出現
係要你唔開心
係要唔比你 arm
永遠睇死
究竟樓主最後有冇讀中六七/大學
你講到老母唔俾讀,但又報到master?
乜真係有人信
好明顯個意思唔係講緊話佢住阿媽嗰度啦
你真心定假膠
係講緊佢咁撚大個人都唔識獨立思考自己做決定
淨係識聽阿媽講呀
恐怖老母
細個我同你個case 一樣
到大個一樣老母咁控制 唔可以夜返
夜返就會鎖門唔比我返屋企
試過喺m 記過夜
但之後我搬走咗之後佢就正常返
樓主試多次搬走唔好比佢知住邊區?
你老母係柒婆?
就咁聽你講
佢變態架
你唔離開 你結婚佢都會搞散你同你另一半
鬥癲啦on9
佢做咩你又跟住做
佢唔俾你出門口你又拎把刀唔俾佢出門口
佢鬧你會考成績差你話返佢冇錢學咩人生仔女
辭咗份工同佢鬥癲
只有變成怪物至可以戰勝怪物
睇#1雖然覺得好撚癲, 癲到唔似係真, 但都覺得仲有可能真係會有d咁嘅人, #4真係覺得你作緊故仔
真,死都要租觀塘真係好反智。

大不了咪搭多幾個車站返工,驚返工畀老母周到咪換埋份工佢。
裙腳仔
其實你咁都忍到 你都有精神病
如果我老母係咁, 我已經大巴大巴咁車埋去
樓主老母係0n9
但樓主更0n9
點解你開咁多post
係咪假膠
轉工, 搬走, 換電話
起佢底 似假膠多
睇到呢度我忍唔住笑咗
作文都作好少少唔識搬遠啲?
呢啲case通常一到18歲已經搬
你老母真係咁樣你都同佢一齊住,你都有問題喎
除非你話想慳錢
唔知你要俾幾錢家用啦
但我係你既一定會搬劏房
生母 ? 可以驗一驗 DNA 先
我直接講啦...佢阿媽就係捉到佢無可能即時 full pay 買樓走路呢個死穴 !
你老豆有咩回應,有沒佢嘅解決方法?依家個問題好似係佢痴線,如果你再唔硬啲就變到你都會痴線。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞