我阿媽應該係呢個世界上最賤既女人

895 回覆
2509 Like 214 Dislike
你呀媽會唔會知你連登ac
林奠??
我見完社工,社工話要家訪,佢話一定要我同我阿媽同時在場,然後阿媽係社工話佢自己完全無野,然後等社工搭LIFT走人之後,阿媽就省左我成幾個鐘,不停話「你以為搵社工就治到我,我係唔會驚佢地既」又話如果我再帶社工上黎會斬死我,自此之後我無再叫社工上黎家訪
暫時有兩個矛盾位

1. 樓主老母痴痴地,又會chok到地產經紀佢住邊(之後又話係樓下撞到老母)

2. 10日前出post話自己住緊套房
笑撚死 原來出到泥做野比家用仲要睇老母面色
同佢攤牌啦 有能力就自己搬出去 家用方面因應番以前佢點樣對你 自己衡量啦 最少比1500佢啦 當嘈起上黎有番個下台階比你自己 話哂人地都有比地方你住同埋食野
我肯撚定佢唔夠2年想搵番你和好 佢搵番你原因唔係為左親情 而係佢覺得自己哂左廿年養隻狗咁就走左去
剛剛我send左去問我家姐
尼篇野係咪你post

利: 8成似
忍到咁耐你都有啲問題
講得好
如果係真 應該可以拎到白卡
我都想送佢去精神科,問題係佢次次覆診佢都唔俾我陪佢去,就算報警叫十字車,佢聽到十字車聲就即刻扮正常,同老救講佢無事,唔駛送佢入院
拎返刀指佢啦
出咗來做野,都唔識反抗。
其實樓主都好撚大責任
我諗到時差佬係會拉左我先
你老豆係唔係已經走咗?
真係cls

樓豬夠18應該直接搬出去住換電話 最多佢起到底再搬
有依種屋企人真係早走早著 連家用都唔好比佢
去台灣/加拿大讀master
避佢一世
金田一頭腦加強勁嘅行動力,加一定社交能力
如果係真
你老母痴線你仲痴線
咁既人都同佢住
係我就搬走話知佢死
佢同業主講你壞話咪同業主講自己老母精神有問題叫佢block左你老母咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞