我阿媽應該係呢個世界上最賤既女人

895 回覆
2509 Like 214 Dislike
咁個經紀好有問題,唔應該咁爆你嘅租約資料
都已經同地產監管局講過,真係好火滾以後都唔會再經Agent租樓,特別係d師奶級agent
唔搵agent咪得
同問
再講一次,我係讀top up degree畢業既
點解樓主仲要同屋企人住 唔搬出去
你咁忍 遲早出事
打佢一鑊 屈佢自殘
如果有錢既話梗係想搬出去,或者同人合租
我都試過同人合租但佢被另外一個朋友勸退左
而家D社工同POPO只會幫老一輩既人,我做後生既講乜佢地都唔會理,對佢地已經無哂信心
好多業主唔租套房比食煙嘅人架
報過啦,popo話佢係講下啫所以唔拉喎
你有錢讀master 但係冇能力離開佢?
打佢一鑊睇下佢仲敢唔敢,癲過佢
忍到咁耐
我唔明你想大家比咩意見你,你講到你做過晒呢個世界可以做嘅嘢咁,咁你咪Good luck囉

老實講個人生係你嘅,唔係我哋嘅,建議叫你離家出走你又咁又咁,我唔明咩叫唔得,咁你老豆又做到?

我覺得你好鍾意被虐喎,真係頂唔順嘅人係真係會想盡方法走,但係你唔係,選擇喺呢度叫春。
痴線既佢,年初一一返到屋企就已經係度不停鬧人,又鬧我咁耐都未俾錢佢,又話我無用叫我快d跳樓,鬧左成兩個鐘,連座頭都唔收利是上黎睇下咩事,座頭走左仲係度話d鄰居痴線
屌咁多人同情樓主
樓主咁撚大個人都咁撚廢有咩好可憐
你不愛媽咪了嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞