我阿媽應該係呢個世界上最賤既女人

895 回覆
2509 Like 214 Dislike
省番d家用租個好d既地方
搬去第二區都冇叫咩都試過曬?
點精神健全法?
百痴
佢係醫精神科醫生?

就咁睇係控制狂
可以望下維基

https://zh.m.wikipedia.org/wiki/%E6%8E%A7%E5%88%B6%E7%8B%82

你唯一可以做嘅就係搬出去住
同你個賤種老母脫離母子關係
好慘 不過流流地
我簡單講我屋企
我老豆做懲教
做政府工都夠閪
小農DNA
作文確定
搵到錢之後仲忍佢係你問題
直接大撚屌佢打鳩佢啦 唔畀人讀master仲想收家用 依家依個年代仲諗住公開試好緊要快啲跳樓死咪撚阻住 後生仔發展
10年8年前仲讀緊中學果陣啲miss已經話 會考考得差驚咩呀(佢會考) 讀多兩年幾其野一樣入返u
果班垃圾老豆老母好心幾十年前既觀念就update下啦 仲想公開試就要考到入u我hea住考dse 之後上hd再入year3咪一撚樣 唔該同我大大聲屌撚柒你個戇鳩老母 咪撚畀佢周圍同人吹水帶撚壞晒啲新手父母
cls我好希望你係假膠
上FB搵屋搬
伯 母窮人/低學歷?

如果公屋同埋劏房唔使諗搬出去先
如果真係控制狂
講真佢搵你唔到一定變跟蹤狂
好撚恐怖好撚不安試過識控制狂
裙腳仔
睇到以為個post 係我細佬妹出,我就好彩脫離左啦,只係間中會發惡夢諗返。
廁所板真係俾佢收過
你, 需要睇醫生. 唔係上連登.
當你犯咁教養?
今時今日升個職要讀埋master,我都係食吓屎算
你唔會等到佢改變
自己自立喇 唔好理佢
抵撚死垃圾垃圾樓主 成日上嚟講埋啲歪理屌你老母
懷疑連你都癲埋
點解要畀佢知你租邊 你番觀塘都唔一定要租觀塘架嘛
佢有咁大權力搵地產經紀起人底?咁阿豬阿狗都去起 睇下啲人住邊仲得了

你老豆又成功搬到出去住 你話佢龜縮 唔反抗
咁其實你都一樣 真係想避開佢 番工遠啲都一早搬啦
關係咁差 點解會畀佢知你邊到番工 仲可以知埋老世電話?
我屋企都關係差 我老豆完全唔會知我地番咩工 讀咩u
連我哥唔係香港 去咗外國讀master都唔會知

Master個到點解會想報都報唔到 我見你上個月先仲問緊ou degree報ou master會唔會好on9
咁到底係驚on9定報唔到?
似樓主誇張化左部分野
半真半假咁
不過佢老母多多少少可能都有啲問題
假撚到
如果係真 咁大個人你都咁廢?
仲有發癲個陣你可以錄音又好乜都好
我屋企未搬個陣都家庭糾紛報過警
普通野狗車唔會響鐘
直接上去 唔明你呀媽點樣一早就知
個陣上到去其實已經唔太激動 但有照帶走 去埋醫院
之後幫佢轉介埋精神科
酒啊!
既然都出咗嚟做嘢,脫離佢係最好嘅選項,跟返自己嘅意願生活。
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞