Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
機背用既?
不過S21裸跑都冇咩必要性用貼
因為今次膠底本身就防指紋
純粹問下有冇人貼開想夾
Exynos 2100 vs Snapdragon 888 vs Kirin 9000 vs A14 Epic Genshin Impact Test of 2021 Flagship Phones
https://www.youtube.com/watch?v=RHmB10jzt70&ab_channel=GoldenReviewer

S21 Ultra Exynos 2100 vs Snapdragon 888 Genshin Impact Gaming Test Comparisonhttps://www.youtube.com/watch?v=4bZpTD3T5Vc&ab_channel=GoldenReviewer
好似2月18-24到香港,到時唔知耳機到未呢

巴打兩部S21U?
一部咋你想要?
有人想要我可以就咁除2咁放既
不過係我真係第一次玩
我淆底自己會第一塊就收皮有第二塊做後備咁解...
不過UV機個D就得一套........點分好呢
較6x5
我最後冇買到機,fd買咗部S21
邊到1.2k 買到行貨
收其他用家放個啲ja
唔知會唔會係呢度巴打
去youtube 睇多幾條教學片,咁到時貼就得心應手,另外有啲教學話照完第一次紫外燈後,佢地會輕壓指紋位置,之後再照第二次,話得個感應好啲,不過我以前在s10試過咁做,之後係完全認唔到指紋,所以我覺得可以唔使做呢個步驟,不過你睇多幾條教學片再決定
貼完俾下手
你留部機都無用,除非照指甲,個模就更加無用
我會相信whitestone自己個條教學片既
希望成功
正路應該換得
過曬15工作天
如果貼完第一張我OK左既,就250放比下個啦
p.s.我係第一次係amazon買野,用左7蚊US coupon
三叔Trade up 要幾耐先收到錢?
仲搵緊貼
究竟triskin值唔值
得ultra係
s21長焦唔得
唔係3個工作天咩?
有返指紋解鎖真係方便到癲
呢張因為先上膠膜 推薦指數唔高
暫時由lunch 戴到依家都唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞