Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
係喎,
一有貨即刻拎張單出來..
有無人知旺角三星維修中心有無耳機試
苦等8日,啱啱收到email彈我,話我無upload IMEI , 要重新登記喎
太乾係難解啲
有冇人預設咗用samsung pay 之後開返google pay 都俾唔到錢?
另外smart octopus 成日嘟唔到係咪正常
我都發現我部s21u係咁, 同人地既test片比, 我部機都好似倒水咁
我開省電Mode+120hz, 100%電, 唔用袋住落街5分鐘就無咗1%
其實係正常定有問題..我見D test片播住片, 都30分鐘先drop 1%電...
你upload張單冇show咩?
想問下大家 s21會用咩mon貼
有, 但佢要 *#06# 嗰張 IMEI
組係做緊野就黎出email派貨
唯有咁諗
正常單都係打係第一版 你邊間舖買機咁特別

以為係張卡問題
唔L係掛,如果張retail單有imei仲要cap *#06#托春咩
我只係upload咗預訂單同拎機單咋
啱啱打去問左,佢地話只可以預設Samsung pay/Google pay其中一樣
預設咗samsung pay 想用Google pay嘅話每次都要手動揀返
拎機個陣 個sales都提我要cap埋手機張imei
屎忽通
開咗省電同WQHD加+120hz,朝早起身到依家玩咗3粒鐘, 依家仲有59%我又覺得ok wow
其實比起我部s8+已經好好多,可能只係無我想像中咁核電 睇test片好勁咁架嘛
Wilson 當日堅持幫我登記 都係用另一部影*#06# 再upload 唔接受screen cap 圖
頭幾日要indexing+機器學習,耗電多少少同熱少少係正常,但你呢個肯定係唔合理 chrome出名食電都無理由食咁多
師兄咩色機?

我s21u黑機,唔知買銀同黑好
黑機黑套
但係個腳架麻麻,用太大力會飛出黎同個角度唔可以自己較
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞