Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
而家就係要就唔彈番去one轉左用one...喊出黎
theme layout唔知點搞先好睇D,D icon太大個
唔太好用,blokada有得睇log,自定義filter,揀唔同source嘅block list
入YouTube app申請trial,前提之前冇用過premium。
如果之前有用過就開新Google account,再喺安全資料夾用新account login YouTube 申請。
依度有無巴打團購whitestone隻UV全套
我張原廠貼已經花鳩左
換左機幾日,set死左後so far又未試過
直接訂啦
官網直送香港
好撚好手感,不過依家冇耳機送
等佢減價
唔知要等幾耐,雖然我唔急用
可以訂架啦?
等我睇下詳情先
幾時有貨呀,打左台話派左貨俾分店,分店就打來話冇返貨
已經出左
咩台?
29蚊美金運費
咁真係要搵人夾
https://www.amazon.com/dp/B08QZ1W4GL/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_DCA3EBE6WGAXF95KZN9R

點解唔在Amazon 買,免運到香港,如果你用mox bank 仲有5%回贈
fe

呢部嘢好趕客
官網果個唔係有埋鏡頭框個貼咩
我唔見amazon包埋
同埋佢two pack意思係咪即係一式兩份?
我就係見到amazon個鏡頭貼無貨,我又想訂埋..........
s21 series 所有鏡頭都做到4k 60
個鏡頭貼好似另外加
不過官網一齊買有優惠

另外唔急的amazon 可以包郵,應該新年後就到
如果佢69.9美金係兩張,同人夾都係一人300內, 還好
69.9係一張就太貴啦
係,你用佢個code,佢係包埋鏡頭貼,但你運費加埋,仲貴過Amazon 兩樣加埋價錢,不過睇你係咩機,見ultra ,鏡頭貼冇價,plus 鏡頭貼就有,
冇錯,two pack 即係有兩塊玻璃貼
睇來我都係amazon買運來香港算
鏡頭貼打算買依個
https://www.amazon.com/-/zh_TW/gp/product/B08RSFQ7WH/ref=ewc_sw?smid=AX9YYDYTTRJS7&psc=1
流明
搭嗲問句有冇巴打有興趣夾dbrand貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞