Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
佢吹好大 話自適應 但其實係60同120咁跳
開GAME如果隻GAME本身唔本援120就會自動落60慳電
GAME PLUGIN入面最盡校到開GAME自動落48
10我都好想試下 但真係一次都未落過
Galaxy Tab S8+ 採用一塊12.4吋的AMOLED屏幕,支持120Hz自適應更新率,並附設屏幕指紋識別。而處理器方面,Galaxy Tab S8系列兩款產品均會標配備 Snapdragon 888 處理器,將會是首款 Snapdragon 888 平板電腦,內存方面將至少提供6GB RAM。Galaxy Tab S8 機身內置 8000mAh電池,而 Galaxy Tab S8+ 提升級至10090mAh,兩者均支持45W快充技術。此外,Galaxy Tab S8系列將會提供 S Pen ,並提供書寫及繪畫等功能等。

係時候放棄iPad
仲係6gb起跳
我買番s7+算
咁樣叫啲有tab s7+嘅邊度有慾望上s8+ 幾乎完全無亮點,你揾tab試下60w快充/memc/mini led都好過而家咁

之前揀咗朗豪坊拎buds pro
而家朗豪坊就爆uniqlo群組
雖然到而家都仲未有確認email

支狗係咪前肢萎縮先單手用唔到
皮套個厚度明明已經算薄
我而家用緊Rimowa樣嗰個Kickstand套仲厚啦
咪又係單手用
note20u幾時先有3.0
仲想問下set藍芽延遲果個app係咪3.1先有
咪臭係,s7+ 我都係單手用
皮套我都有買
鏡頭位以外真係算薄身
反而最大缺點係冇Grip
所以而家都係用Rimowa款Case多
正是,s7+都大把人單手用啦

邊隻前肢萎縮支那狗負評我
定係單手操作唔到㩒錯掣
想問下S21U係咪正常搖部機都會有D 「嗒嗒聲」?
Google查過下好似係OIS元件搖下搖 相機通左電會冇聲
但我試過開左相機app都仲有D 「嗒嗒聲」
邊個app
屌s10定a71好?
唔打機
想粒電耐用d 同 影相好d
應該係 SoundAssisant?
哦,咁係啦,要3.0先有
taskeri 果度可能點set,要plugin?
全世界Note20U都已升UI3.0,只剩香港同台灣未升。
我想問點樣 唔會令到youtube我出返home screen佢都仲係背景出聲

有時睇睇下片我按home button出返去 個notification bar重寫住佢播緊
autoinput跟住simple setup咪得
1460 係加埋trade-in 果500蚊?
我屌……唔撚係掛,呢條片有無講埋其他官方套?
㩒停先再出返去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞