Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
正常呀,得 0.8 μm,幾時都話高像素呢條路係錯嘅,單像素夠大先有用
我出s21唔出ultra就係想轉番细d輕d. 真係幾好揸.
當然Note 9 绝對係一部好機. 換某程度都係因為玩左2.5年心思思買新玩具
咁計HM3我收貨,之前HM1起渣又低dynamic range
27號 7-8pm 登記 S21U buds pro
CWB拎

未有feedback
換新機其實真係一個心癮
勁易爆,自己考慮
用咗半年冇爆冇裂
真心,AT性價比算係咁
T?
R?
有無評測講S21相機有咩進步....用左幾日感覺仍然好似同之前部S10差唔多, 仲要開果下有少少LAG
點解個個都話原廠mon貼唔好我覺得好滑好好用
有多兩個透明殼,有無人有性趣
無既我就放旋轉,成本價105蚊

沙田藍田交收
https://t.me/IamHKonger

唔知Po 唔po 得佢
隨手碌到拎黎比較
有冇人知個未來回收底價保證係乜嘢玩法?
1張貼有幾個維度 滑只係其中1樣,

1.易花

2.唔清 秒變粒粒mon 死罪

s21之前嘅機更加會影響指紋
我覺得易花好睇個人使用習慣不過係驚用得耐會油
下,我到而家都唔覺粒粒mon 喎
我用game booster個perfZ 睇左我玩緊既兩隻唔同既game,一隻我發現佢上限係60,另一隻我冇方法証明佢上到120,但佢條bar就只係去到一半

會唔會有d game既設計上已經限左fps,尤其是神魔依d game相對上叫靜態?

但最大獲開左佢用唔到5G
咁梗有人隻眼冇咁敏感要求低d
巴打係咪速成撚
但係解釋唔到未手痕撳錯開咗遊戲中心之前係冇問題,而家就算 disable 咗個 gos 都係間歇睇落唔足 60fps,要熄 mon 再開或者重開遊戲先解決
但係一轉 app 又會睇落唔流暢,打算今晚洗機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞