Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
三星原生鍵盤有冇得唔要速倉轉換 淨留速成
冇特別要求嘅話 Samsung 原廠嗰條啲 Review 都唔差
你買到唔 work 嗰條應該係 for 啲支那機,條線入面冇 DAC
用gboard好過啦

雖然佢會save低你最後個次用乜
但我都想有
swift 同gboard 都試過
覺得原生最好用
老實講,咁多個中,我都幾ok佢
手指粗 成日打個日字就唔小心禁咗去轉倉頡
可惜禿禿地頭
早兩日行過
沙田好運中心己經有得痴
大概五十蚊
撐你啊 ,好好用 無花,自動清指紋,好滑好清
我都覺,常用字同2指復原功能都
同埋我存哂d email 係***pass備註到
係個kb到直接開pass貼上 從此唔洗再打email
同理所有常用嘅野都可以入 如地址

Samsung Keyboard x 指紋登入帳戶
自動排常用字上頭位,打字更方便快捷,整合Samsung Pass 比佢記密碼下次直接用指紋登入。

滑動以復原或重做
透過以兩指在鍵盤上向左滑動來復原您上次的編輯。以兩指向右滑動以重做編輯。

控制游標
輕觸並按住空格鍵,然後向上或向下拖曳以控制游標。您還可使用多點觸控選擇文字。

想問samsung個trade in
填完張form
係咪要等佢email叫我去門市交機
定係我自己殺上去?

唔該哂巴打解答
下次買會問清楚 有冇DAC
我一直都係用緊遊戲中心喎
頭先依兩張圖都係用遊戲中心開game cap出黎

啱啱再試左唔用遊戲中心開game,個fps都係一樣
我都係

講返正題
有冇得較返冇咁黃
我上個禮拜四喺 csl 用 coupon 訂咗部 s21ultra 256
到依家都未有得攞機
有冇苦主同我一樣
倒返轉
想要一個淨倉頡既
三星 同 SwiftKey 會成日轉左速成
gboard 無得掃空白鍵轉英文
兩邊都有啲缺憾

點解佢地唔肯改下呢
我係門市直接拎現貨走
屌,一開 GPU Watch 就試唔到,但係試過上到 120fps,但係好隨機

邊撚度有發熱呀
除咗頭幾日learning patteren偏暖之外
呢兩日用足全日都唔會暖手
一裝返晒同 GOS、Game Launcher 有關嘅嘢,即刻落 30fps,屌佢老母
有人又話易花
有人又話有粒粒

但有邊間有出廠原裝貼,仲有唔錯的質素

唔中意原裝既咪搣左佢
想問下個遊戲中心
㩒過一下,無搞其他野,係咪已中招
唔一定……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞