Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有單跟埋
個位賣家係加錢換, 所以揀到黑色
buds pro 鋪頭行貨 3色任㨂, 今日落到$1480.
信和個間?
等其它再跌先....
我就覺得唔太關遊戲中心事,如果㩒個遊戲中心就會限你FPS,依d係bug喎
冇理由遊戲中心出現左咁耐竟然一個人都冇反映過依個問題?

你神魔係其他機有冇試過係穩定地60fps?
或者你試下dl其他game落黎睇下其他game係咪一樣情況?
可以自己set
跟機mon貼唔錯,花左先再換la
日頭分別唔算太大,s10影相已經唔錯!
夜晚應該有明顯分別
太部分game 上限60fps
但如果佢條bar好似我第一張圖咁係咪啫係仲有得上?
我將綠藍色set 到最低都未match 到
原廠貼已經好好,無必要換
網上見神魔suppprt 120fps,你可以試下下面method.
1.必需在遊戲中心把這幾款遊戲的螢幕更新率設在120Hz,不能勾與系統相符。
2.系統要把螢幕更新率定在60Hz,90Hz也不行。
遊戲中心冇設定畀人限死 120Hz 啊
嗰段字係 ROG Phone 2 嚟嘅
我無玩過呢隻game
不過有可能係神魔對 120Hz 零對應
但係明明由 Factory reset 到未 activate 遊戲中心嗰段時間都冇事,一掂到就開始出事
s10幾時有ui3.0
members app都未見寫s10
睇嚟有排
順滑度接近玻璃貼 係無防撞力咁解
個app唔準 Note10 Lite冇提起過但係最近已經上咗11
不過Exynos係唔同啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞