Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
我覺得Microsoft Switchkeyboard好用好多
又應該咁講
大家expect膠貼有幾耐花?有更好的膠貼不妨介紹

寧可個mon花定個貼花
唔中意咪搣左佢

如果要你加錢貼又易花,咁又另計
個個都話易花,唔知佢地點用
我仲未花過一條痕
每次見到封白卡佬就諗起xposed巴
我27號拎機用到今日,唔知幾時整花咗
忍咗成日決定出旺角痴張uv算數
利申 有強逼症
呢個又有速成?
DAC咩黎架
要花ge, 玻璃貼甚至以前耐刮玻璃面都一樣會花
何況一張膠貼

記得以前大家成日彈三星又曲面, 又難搵mon 貼, 一係就要等好耐俾錢先有mon 貼
無話幾時有咩?
終於得咗
佢會call 你
急ge 就自己打去約

你可以試下殺上去, 但唔包一定有人係度
內置數碼轉模擬式

digital to analog converter
24號訂s21,30號問csl到呢家都仲未有
27號登記耳機仲未有email
冇得唔同中文輸入法轉有啲煩
易唔易花係睇幾h開始花
唔係睇你有冇花

Galaxy Buds Pro February 1st update SM-R190 : UA5

- Feature improvements for ANC
- Feature improvements for speed of switching to conversation detection mode
- Feature improvements for ambient sound
你咁用都發熱就死得人喇
有人話睇Youtube都熱吖嘛
唔排除太光既環境下睇
依定split screen 第二個app係唔係只可以揀edge裏面啲apps?
頭3日少熱,run in完唔熱

又可能我關左5G
但係點保,保果時唔係要佢張單咩
同埋送唔係得白色咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞