Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有冇試吓去你訂貨的鋪扮想walk in買?
搞咩D細機無晒貨...
斷估冇人買s21+, ultra又備哂貨, 細機今次都幾多人買
衛訊好似聽日返大貨, 其他門市應該一樣
希望啦, 等咗個幾星期...
最度縮一定係Apple 吧
三星最多排第二
繼續呆等buds pro消息
試左其實
其實哩度三叔係幾柒 佢要就返自己粒U 唔可以D 自己上唔到既野出黎
Samsung個遊覽器係咪冇得背景播放?
明明開曬通知一熄mon/lock機就收皮
比上不足比下有餘啦
buds pro點解搞咁耐都無
S20 FE (5G)有ad 11,oone ui 3.0,我岩岩update上
我覺得 Samsung 可能因為要 maintain 兩邊 chipset 嘅功能
所以差電 standard 冇行得好前
佢個 AFC 話自己同 QC2 相容 而唔係機身 Support QC2

而以我親身所測試 samsung 早喺 note7 已經 support pd
點知爆炸就縮返轉頭 note8/note9 都 AFC only
去到 note10 先出返 pd pps

我 s20u 買咗個 45w 頭用 只得0-30%用到36w
而家 s21u 直情冇埋 45w
香港見部855+嘅zfilp 同 Note10lite都出左
見樓上話連s20 fe都升埋

聽日大陸又預出S10 one ui 3
唔係10-15日咩?
奇怪點解反而有啲人咁快
大家有無發覺呢幾日天氣乾燥
好難用指紋解鎖
第一次已變孤兒仔,仲話有三代android更新,咁鬼慢部機壞埋都未有。

仲衰過note10 s20fe
Security patch 仲係 Nov 2020,仲衰過小米
今日第一次過熱比佢停我Multitask
只係Lunch睇Netflix, 之後一直邊Youtube, 邊Signal
點解會咁! 搞乜 (省電+最佳化)
另外想問下大家Google Map用唔用到
成鬼日都不停Load Load Load, 時得時唔得
停左係, 正在尋找最佳路線度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞