Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
上年都係 1億細底就係方向錯了
拍片又輸比s21
如果S21U係64mp + 3x +10x 仲好
其實可以帶齊文件上cs中心度叫人幫手上網登記?
港版tab s7有oneui 3.1了
1400以下go
冇啦
應該成本太高,易fail可能冇鋪敢入
撳條link
點解部機成日自動幫我轉60hz一係就幫我轉返FHD
兩樣野係分開發生,同埋我冇開省電,bixby routine都冇set.關於依兩樣既野
今早起身又係咁,明明我瞓之前較返120hz
睇下係咪開左呢個

回返上個po
最佳化省電冇開,但我試下熄左每日自動優化睇下得唔得先,thx!!
懷疑samsung違反商品說明條例
用咁耐s21u個芒都未試過落10Hz
佢明明寫10Hz-120Hz比21/21+個48Hz-120Hz低
但就算用埋個啲galaxy max hz都係最多落到48Hz
好想可以想睇小說漫畫個陣可以開到落10Hz
我係想直接喺返縮圖果度播
上次話一下買左四個夠49USD送香港
咦家有兩個多左出黎,
原價放,有無人要hkd 105
沙田藍田交收
S21u 留tg

係 本身64mp又可以好似s20/21 咁crop zoom
1億根本係噱頭嘢
有冇s21(6.2”)玻璃貼可以support指紋解鎖?
原裝貼指甲督幾下開始花....

係咪好似上兩個月咁
臨尾散貨
lm
單獨 download APK 裝,唔好撳佢個籃
鎖機前5秒個mon變暗嗰陣會降到10hz
淨係變暗先落到 10Hz,真係多撚謝
我唔得既
巴打有無得cap張圖黎睇下
最on9係
明明sell話睇相 可以落到10Hz
結果出䠵都係60Hz
希望S22U可以回頭是岸
s21 ultra岩岩入手
但想問各位點樣lock死部機喺打直,我已經閂左個橫向模式,但入到啲app個時我打橫部機佢仍然會自己自動打橫,請問有咩解決方法
開返個“自動旋轉” > 轉直向 > 再熄返個“自動旋轉”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞