Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
上個post有我boost前後跑分嘅圖,進步幾明顯下
我係set好訓醒就reboot跟住boost,幾順
我boost一下要成3個字
唔使架,你第一次做先耐,之後再做就會快好多
感謝 長知識 宜家即刻去boost
用三叔老閪都唔root啦
想問拎隻壞左既apple watch 做Samsung trade in買機得唔得?🙄
黑色同棕色果2個喎

之前S20+用官方黑色果個手感好好
咁BUDSPRO搭地鐵巴士可唔可以打到電話先
用緊BUDS1 除左傾電話方面全部都仲好滿意

samsung Trade in 收唔收你個隻 ?
手機可以好似電腦咁,set好reboot再逐個程式開?

Gboard
android本身就可以按時候reboot嘅,我就set左做半夜,咁我起身嘅時候咪unlock一次部手機,之後就可以自動run tasker

屌,成日都同我自己轉返60hz
嬲嬲地set個bx routine唔比佢轉返60
點解大家都話自動去60
我開幀率睇,見到畫面唔郁就60
一郁就會上120
中文字體有無推介
點解要del
佢有自調適10-120,但應該唔會直頭係設定到改左我變左60
我諗住下次更新之後睇下有冇野
用緊
都真係有啲重
同買佢呢一代包埋個底
但係啲開窿做得麻麻地 有啲界手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞