Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
exynos 1080 好食電,搞唔掂wo
你放落A72/Note 20 FE就ok
反正都大電
GN2就出
點解手機cmos一定係4:3,大部分時間我用16:9,基本浪費好多像素。
點解無16:9cmos ,crop 4:3?
我28號walkin 買
入面個比例先死,打開上IG 睇LIVE同限時動態都係無咗一半
獨佔三星新傳感器,看完小米11Pro真機圖,相機太強了
https://kknews.cc/zh-hk/digital/ja3p44y.amp

傳聞gn2畀小米獨佔首發

btw未見過三星自己用
仲有個問題,屌佢blokada會自己搶vpn
我打緊機開左日本vpn,冇啦啦斷線,一出去睇blokada自己搶撚左開vpn,仆佢個街,咁樣我點用呀
出ZOLD2 不如出21u
ZOLD2 重,影相唔得,同埋好少係會街打開嚟用
覺得三星愈來愈似罪大咁樣靠賣零件賺錢多過賣手機賺錢
三叔:gn係麵包,hm係愛情
如果fold同plus用gn咪幾好
當年S6係16:9 sensor
non root ad blocker係咁,要透過local vpn route曬啲traffic黎搞,一係你比錢升blokada+睇下有無日本vpn,一係就掛socks5 proxy
今日終於喺*** trade 走咗部s9+, 指紋同Mon 少花,最後1460
大sensor 但唔夠位(厚)後焦距唔夠 出嚟成像都會差 邊緣矇到pk
主鏡64mp咪得 難度減半 1億像素部機要幾厚先舞得掂
你地用緊邊隻vpn
請問我ONLINE submit 左, 係唔係行去三星指定店就OK唔駛等email 確認?
要,佢會打電話俾你約時間
到時間鋪check 完機過2/3 日會FPS 俾你
但係我唔開佢vpn佢又唔會自己開,我一開日本vpn佢突然間衝出黎
謝謝
因為呢類non root ad blocker會霸左你唯一一條vpn通道 你開私伙vpn咪有衝突,掛socks5 /課金啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞