Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Tab S7出左
s21u 影相的色覺得同真正有偏差 有咩方法可以較好D?
熄ai
專業mode
有喎!更新緊!
想問下one ui3點加應用程式組合 我原本用one hand operation +要分屏好快 但升級完佢變左整係可以係app edge度揀app 跟住係edge panel又唔知點解冇左以前左上角有個位可以整組合甘 呢個改動搞到好煩
機身係叫灰色
機盒係黑色。。總之之前打去又話我係排第一個
今日又話有機返
去到又冇機,仲要 見到隔離個先生買緊唔知係plus 定細機。。
今次csl 變左中移
同埋都想問下係咪spilt screen冇得就甘直接按右邊d apps。整係可以按右上d apps。真係好撚煩佢宜家搞到
跟住發覺spilt 完screen想轉下面個app做第二個係要直接變返正常畫面再分屏過 甘on9既。我想知係我問題定點。姐係之前an10果陣 如果係spilt screen緊想轉下面個apps 係按recent果個button就可以轉第二個ga ma。宜家我按recent直接係 成個組合痴住一齊冇得改

真係想退返做an10
連登app真係勁食電
用電仲勁過打機
想問每次轉font 都要跟佢step 做?
問漏咗 日後想用返default font 又點做?
thanks
直接係側邊搵個app拉過去要轉嘅app咪取代左

轉下個腦thx
好似你岩 睇跑分好似reboot後無倒退
1. 係 轉font次次都要跟佢step做

2. 用返default font就去zfont右上角三點Reset to Default Font
或者 系統Settings>Display>Font size and style>Default
s21好倒水, 粒電用唔到10零粒鐘
試咗呢隻字型,好快換返 SamsungOne,因為上下空位唔對稱,睇得唔舒服
s10 one ui3
係咩 , 唔係好覺喎
唔係出左好耐咩
唔明咩叫上下空位唔對稱
我覺得隻font睇得好舒服
尤其是反鋸齒做得好出色
筆劃邊緣唔會突兀
同samsung font比較中文字就睇到好明顯分別
淨係睇電量 percentage 都睇到啦,突咗上去

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞