Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
耳機第一樣要岩自己戴,戴得舒服先

85T我覺得真係不如75T
戴得唔舒服之餘,又真係唔值咁貴

btw, buds pro今次真係有驚喜,特別係ANC同通話
九龍灣無咩?
d
samsung
buds pro?
個人就覺得機會微啲,live可能會
果間鋪話要返佢地鋪到買囉。。屌

九龍灣最近都無去呀。。。
無得留貨咩?
佢唔返貨真係吹佢唔脹,特別係啲細鋪真係百無
無囉屌,我問佢有無得訂,佢話無

而家用緊啲普通膠套好唔爽
咁就係無計
唔通成日去咩

我個時問九龍灣話可以留貨
官皮套厚喎
sad
諗住等埋張信用卡
四月先買
不過如果對音質要求唔係入極,75T防塵防水,輕身但電量勁,最平1千頭又兩年保養,都玩得過。
由s10轉用咗s21細機一個星期,可以肯定同大家講,完全冇後悔,好快好順!! 120hz+省電mode電量完全可以頂一日,相機好清,甚至覺得個成像仲正過iPhone。頭幾日冇錯部機係比較熱,但係而家差唔多一星期後,除非係太陽下玩,如果唔係部機溫度其實非常正常!

buds pro簡直正到癲,本身用緊buds+都覺得好好,但係pro開咗anc簡直係另外一個層次!搭緊小巴地鐵簡直如入無人之境,完全聽唔到啲雜聲,音質拍得住啲有線耳機。
75t最大賣點係multipoint 真係好方便,同時用手機/tab +PC就知呢個功能有幾好用,三叔嘅seamless switch唔support windows真係倒米
我雙修, 如果用75t會最方便. 如果b pro唔係音質去到咁, 我真係唔會考慮入貨。 成舊野 + 調音效果好到用有線headphone聽歌咁。
音質拍得住啲有線耳機---- 原來唔只我一個覺得
Sleepy Kuma測試韓版Galaxy S21(SM-G991N,即塑料蓋板中杯),默認情況下跑3DMark的Wild Life壓力測試穩定度只有68.2%,最低一次成績3982。

而當他把省電模式打開(裡面有一個選項可以讓CPU性能限製到70%),3DMark穩定度飆升至86.9%,最低的一次成績都還有5119,他直呼“It doesn't make sense
果然拯救2100最直接的方法就是降頻?

888應該都差唔多
想問下點樣可以一apps兩用
有無人試左buds pro對比mtw2?
anson 出咗review https://youtu.be/n5H6P5toin8
咁都仲有時間, 到時再睇咩情況
75t 電量幾耐? 5.5 hours?

我最中意都係佢個HearThrough, 效果陣係好好
pro 的隔音同anc 真係唔錯
遲d 等有耳綿再試下有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞