Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
下面兩個按唔到?
好醜樣
我換咗 SamsungOne 字型就算
有冇做埋app booster?

不過我多數upgrade 新系統都會洗機再裝app,咁樣會順啲同少錯誤,平時每月更新就直接up 再做app booster
不過佢撳落去指定信用卡,會彈去 Citi
無裝呀,galaxy factory 好似要external app咁裝?
S21U?

畫面中間有個藍色圈轉緊
https://www.sammobile.com/apk/galaxy-labs/samsung-galaxy-labs-1-6-00-2/

https://www.sammobile.com/apk/app-booster/samsung-galaxy-app-booster-1-6-00-3/

download 呢兩個apk 檔,記住一定要兩個都down,down 完之後開galaxy lab,再選app booster,之後再按optimize now 就開始,第一次做係會比較耐,慢慢等,途中最好唔好搞部機,擺起度等完成

kill 左去再試多次,唔得就重新開機試下,再唔得就去應用程式搵返Samsung pay 清除資料再入過試下
自推求高人出手
有冇人知頂bar啲字可唔可以轉做白色用緊黑色wallpaper睇唔到啲字
咁customisation係android優勢嚟嘅
黑色buds pro仲係唔出email
漏咗 「Sony 除外」
update完係順左d動畫,但唔知點解有d位lag,有d好順
我又無lag喎
咁深色嘅wallpaper佢都係要用黑色字
一陣玩下app booster再reboot 多次試下,但過場動畫明顯改快左
睇落係因為識別到隻R2白色 d電量資訊會冇哂
所以冇幫你轉色
呢家最多難睇d

你試下淨係crop灰色會白字返
Boost完再reboot就變左無boost 正路係每個禮拜reboot完再boost
咁on9嫁
thx, 未上11之前係白色,雖然電量有啲難睇,不過好過而家睇唔到左邊
佢complie定啲app呀嘛,咁你reboot完咪所有嘢無曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞