Samsung Galaxy 集中討論區(117) 三星捨得出Email派耳機未 白卡(𨶙狗藍們)勿入

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Elite 75t 備有7.5小時電池續航力,配合充電盒更能使用長達28小時。
***幾時先會有buds pro個email
咁差唔多, 以無anc 黎講
https://youtu.be/D0hF9Ys4PWA
依家先出,有啲遲
btw,唔好揾個意大利佬介紹啦
你tinder開boost都係boost一陣啦 佢都話要個個禮拜
boost嘅
我就用tasker reboot完後自動boost
75t係有anc
75T 係有ANC 功能
但7.5小時係講ANC off下使用
啲聲好唔好得過 WF-1000XM3 先
有無用過按鍵精靈? 呢個係android嘅進階版
佢話boost過,你按返回再入就有得再次boost

DJ Koh好想佢回歸
講多無謂,聽下最實際,你都係tws呻吟左大半年,其實你係咪乜耳機都無試

一路等緊 XM4 出
哩個點搵出黎架
XM3 好早已經放左所以無得直接比較
暫時手上得airpods pro 同ckr70tw
佢由mtw2開始混吉混到而家 問完唔試聽咁為乜
其實諗落好好笑
大家自己嚇自己
之前仲講到G4, V20

但我用佢打成晚LOL
打到無電,最多只係暖
或者無玩MMO

但真係無事囉
有冇巴打用blockada開住個速度去到幾多左右?
用緊microsoft swiftkey keyboard 都唔錯, 不過中文無得swipe
以前用fastime 最神, 可以有中文keyboard + swipe. 不過最衰無再update
其實分別差幾多feel唔到有咩分別
唔係,佢係有包含按鍵精靈但唔止咁簡單,我用佢黎補足bixby routine做唔到嘅嘢
手機驚我得poker同geforce now
打少好多下spacebar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞