[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike

加多d salt咪好咸

求其飛住黎睇都睇到d好笑奇怪野點解粟米芯都要美美
明明人係需要適量油
當然係啲靚嘅油啦

蝦乾擺明係啲泡芙人
肌肉量又少 咪搞到x型腳
南瓜藜麥粥(高級嘢)

頭先學蝦乾咁依書直說上網google七個月大發展遲緩 覺得好多都中咁
粟米芯(無與倫比的美麗)
美麗粟米芯(無與倫比)
仲要用無與倫比形容狗屎垃圾都要講一餐
佳仔真係冇笑過
好可憐 真係未見過bb又唔喊又唔笑
我對生仔0知識都知角仔真係奶野

一開波個頭咁都hold唔住跌左落嚟
唔係兩個月就同佢練頸咩?

出盡奶力先爬到果幾cm
對聲音,尤其呀媽把聲完全冇反應
連普通bb 依依牙牙都冇

佢咁湊法我都好想睇下過兩年變左點
尤其未來呢幾個月應該好多milestones
講野,行路,出牙
你繼續po囉呃唔到既
婚前有雜誌約佢做訪問,Piaget借咗隻戒指俾佢戴(一日咁多)。蝦乾話自己「試戴天文數字珠寶」。

佢自己對婚戒就係Cartier 。(自購)
又唔係煮九大簋 有幾productive
其實係咪已經睇緊兒科㗎喇
咁仲仆街
已經俾佢搞到發展遲緩
仲要俾佢消費

真係仲有冇廉恥?
睇呢個post 好多野學,又有得笑
未見過有小朋友七個月個頭圍咁大出盡全身力先撐得起個身 仲要個身係搖下搖下完全唔穩好嚇人蝦乾呢個戇鳩老母話佢識爬頂多叫做係地下蠕動 仲要唔識向前一歲都未夠認知,表情,肢體發展,言語已經出哂事
蝦乾字典係冇「反省」同「自知之明」兩個詞架
佳仔好慘生存左7個月就比呀媽玩到就死
我自己覺得佢會睇
條友咁要面
一定要谷個仔啦
到時又扮曬野
無點訓練個仔仔都入名校
又可以拍一條片

又可能會話無點谷佳佳 都入名校
讚埋自己讀書有天份遺傳比佳仔
係囉 退一億步講
你當個仔係拍片工具 至少都照顧好佢先吸到followers啦
可惜準備不足,結果一切事與願違.....
佢以前好少話減肥
特登買紅米溝 又烚菜
佢似真心覺得咁係健康
佢究竟唔鍾意食肉到咩地步

暫時見佢最鍾意既肉係魚肉
有一樣野真係好唔明
作為媽媽,見到自己仔仔喺網上俾人笑,一定會好擔心,唔會再擺自己仔仔出嚟。
佳仔到小學見到 d comment 一定唔開心
所以 我先追撃佢

佢完全唔係錢七個d 比人笑
爸爸媽媽唔介意自己囡囡外型個d

佢係想借個b做工具
幫自己建立image

做kol 做上腦 唔理細佬仔感受既港女
講起佢讀書天份真係燥

屌你大學入唔到(唔好講讀)
英文小學程度野都錯
咁叫有天份?
佢究竟知唔知個世界有幾大呀?
人又懶又蠢又自大

language嗰欄好似冇一項有屌越睇越淆 唔撚睇了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞