[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike
小tips: Black Friday減價時就可以狠狠地買靚衫
佢出片嘅話推到41
望到佢對鞋都覺得有陣縮味
佢預言到佢個仔喎
頑皮臭小孩 凹凸不平的醜矮包
呢套餐具係Cupitol?定係比真貨好用既老翻淘寶嘢?
我冇做好耐la聽林生講仲未請到人喎
應該係為咗影相 特登搬晒啲蜆過去近啲隻碟度
禁錯負皮sorry 做得家務多手指粗大
又半個Post
蝦乾係咪只係將世界任何嘢分等級?
住家飯,注重嘅係營養、質素、色香味等等,乜撚嘢高唔高級?
佢d扭曲哂嘅價值觀真係好痴線
諗起角仔將來嘅家庭教育,覺得角仔好可憐
角仔中哂
多謝蝦乾俾我見識到X字腳同勁醜樣既起晒角膊頭
其實佢個人真係好無內涵成日包裝到自己睇好多書好有學識 但一開口就出哂事乜野比喻嚟 好奇怪既諗法哈哈!
見到負皮測試入嚟留名
呢排追唔切po只能做cd rom
pro ha用過會回滲既m巾⋯⋯?
冇追4個鐘post已經追唔切
呢個po嘅推po速度真係好驚人
btw今日好爆好精彩 追得好開心一路睇一路笑
我愛大家
Hello 叫我呀?
痴線西沉沒了 Alice彈起了
唔會喇 遲緩到咁會轉介職業治療、物理治療
果邊要求比健康院高好多 真係有問題要成日返去訓練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞