[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike
佢係咪好怕肥?
呢啲餐 減肥先會出現
絲打 你呢種以蝦乾標凖已經叫爆seed
佢洗衫同洗化妝婦都講得出productive
佢遲d po 自己一日屙三次屎四次尿都叫productive
正懶西
佢食到咁清都瘦唔到 點解唔會反省下個成效
仲走去打本買fancl減肥藥
咁大碗飯減條毛
佢真係無知到仲以為唔食油就係減肥
發展監察 疫情健康院暫停左
希望蝦乾你有mon po
唔該自發去留意下個仔係唔係坐唔到⋯有冇發展遲緩⋯
唔好以為健康院冇檢查 就等於冇問題

唔知以為佢手洗成堆衫上山執樹支燒柴煮飯四餸一湯洗化妝掃都要講?支支都係掃把🧹咁大?
大把絲打夜一夜放工返屋企仲要做佢呢埋野啦
又黎考下古

https://youtu.be/DBtHalNNdlI

睇見都唔關胃
條友煲粥話中途加水
唔係話唔可以
咁我洗撚你教咩
喇! 蝦乾係條片到講明係教我地煮嘅! 唔係話分享,係教學
是但搵條教煲粥片人地都教你米同水嘅比例啦

可以做baby food

佢話係高級野好奇怪嘅諗法
Organic 就高級?

睇到最後
蝦乾好閪咁話如果唔食南瓜同紅蘿蔔咁你唔好煲
真係好閪 大家自己入去聽下俾蝦乾鬧到想喊 唔知角仔一路長大要聽幾多呢d說話

https://youtu.be/0ww_Cf4tzn8
睇到呢條片蝦乾婆婆可能走左又要同屋企爭一輪先可以住番本身間公屋
都有小小同情佢
咁既然而家環境好左 點解唔學習下做一個大方謙虛又稱職嘅煮婦呢
呢條片有d慘 但係睇到佢扮知性講佢d日文post it 話自己日本突飛猛進又反晒白眼

https://youtu.be/0EIsR_uZ9Pg
又話係蝦公遺傳濕疹嘅
咁係蝦乾為左賣廣告講大話定個仔有問題就賴人呢?
條片話係小劇場但係蝦乾係以第一身去講佢點用呢枝cream, 仲話會同蝦公分享
亦都無話係廣告片內容虛構
只係話sponsored by Cetaphil
口感更佳
佢分分鐘掉翻轉鬧姑娘冇資格話佢個仔
然後叫人叫佢主管出黎鬧 唔信佢會接受現實
以蝦乾的性格咁自大
一定唔會覺得個仔有問題會去做評估
九成九係健康院姑娘問有冇問題佢都話冇
身為所謂育兒專家
蝦乾快d展示俾我地睇平時點樣同角仔玩啦
(許完呢個願角仔會唔會有老母理下佢

蝦教授題材都幫你諗埋啦聽日仲唔上堂
我都希望蝦佳捱得過
但應該唔會係啲咩好聰明會改變世界既人
會繼續做港共奴

到時真係蝦乾有排受
希望佢長命百歲
俾個仔慢慢「報恩」啦!
繼續推
其實佳仔係咪唔識發聲了 條片得個on9閪係到嘈 佳仔一粒聲都冇
頂 手快唔記得遮
即刻換
佢成個人咁削,唔做運動
新陳代謝已經慢
仲食咁多碳水化合物
長期高血糖高胰島素儲脂肪mode

所以佢啲軍部餐
係唔會減到脂肪,反而係長期增脂
仲要又淡口又難食
唯一好處係又平又塞飽肚
果一粒蛋10g protein都無佢知唔知自己一日要吸取幾多protein㗎
幾肯定角仔語言發展遲緩
七個月少少聲都冇
好心蝦乾面對現實帶佳仔去睇醫生啦 無辜既生命比佢玩到
減肥會夜晚食咁大碗飯?仲話healthy dinner
晚餐?張相光到我以為係午餐
條片除左蝦仔個戇撚鳩老母尷尬笑聲乜都冇蝦仔好似啞撚左咁 bb話又冇單音又冇對佢有印象就係喊到聲沙條沖涼片唔喊直頭同啞左冇分別不過佢老豆老母平時寧願打機/me time都唔理佢 點會刺激到蝦仔講嘢
Mon post蝦話你聽
發展遲緩都有分嚴重同輕微
睇完今日條ig story 都幾肯定有中度至嚴重級數
角仔一日一日咁長大 但係愈睇愈痴呆
落後到咁就算想醫進度都有排追
報定入特殊學校都差唔多
唔使旨意再推角仔出嚟拍母子片以為可以翻身
沖涼(叉頸)
化愛麗絲妝(偽娘)
Givenchy (麻煩幫我google下)
中環ol look(個人係浮出黎)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞