[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike
佢個「我覺得」佢下下咁樣憑感覺講嘢,功課都唔做下,咁佢個kol都幾好做wo
2個月都冇上過堂喇
連中出muffin都已經過氣都未出到下一條片
說好的不能停下來去咗邊
ProHa 金句,好洗好用
學埋佢D 口吻真係閪遍無敵手,Yeah
咪係囉
仲要理所當然覺得自己冇錯
住得近就唔畀位老公係咩藉口嚟
係林俊明戇戇鳩鳩先會娶佢
虛榮心大部份人都有 大大方方認咪算 又要扮知性
而且知性與否係其他人感覺唔係自稱 本身有呢種氣質係唔會因為你有名牌而冇o左知性味
真!!!
咁戇鳩又搵到少少錢嘅男人都俾佢馬到
都算係佢人生中唯一成就

我係𨳒熊貓就反咗佢枱
冇樣冇身材都算喇
一個人搵四個人洗仲要PS5都R唔到返黎至廢吖嘛
留佢喺屋企為乜
佢話自己平時只係好節制喎
應該唔係唔鍾意食 只係唔鍾意俾錢
無事無事
maid maid同rubbish都好正
真係 有無名牌都可以係中產 知性
隻蝦試完啲眼線筆都唔卸走佢就周街走嘅
一啲都唔療癒

BTW~呢次trip係咪有人包晒食同住先咁豪啊?
考古返,佢哋 big day 係 18年12月,但之前1年已經過緊「半同居」嘅生活。蝦乾長駐,小熊貓間中過去瞓。

我估佢節制係食少d keep 住瘦
佢好proud of 佢對腳
又話自己要上鏡 keep 身形
同啲廢老一樣
乜都我覺得
冇理性分析去support
又好多人
究竟有幾多人
原條秋葵 (好美)

但鹽水雞點啲配菜都係蔬菜類 同佢最鍾意既丸
如果我係爆seed奶奶
辛辛苦苦養大個仔
娶個咁既新抱返嚟真係冇眼睇
上面個三片肉係咩事 咁擺係咪高級啲
就咁睇棚牙真係好哨
[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(40)
https://lih.kg/2375107

驚好快爆po所以好快開定新po
睇下桑拿太太就知 佢仲識法文 唔洗好似臭蝦咁叫人google牌子既讀音
想講個個班白痴都煮到
同埋有返食譜比返你 睇食譜應該都識煮
呢個湯跟足佢堅係濃!香!甜!
留俊名
我細個環境都係咁 雖然無至於死老母
小學中學無乜朋友
細個童年最恐懼嘅事之一係要同同學分組做project
次次都分剩幾個(我便是其一)

到上大學自發現原來自己有溝通問題
經過出嚟做嘢1x年 努力糾正好辛苦先變返正常

所以話現今社會仲有臭蝦呢啲老母真係好撚癲
一個累全家 累下代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞