[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike
同埋佢啲字跡真係好醜
我諗佢連點寫啲五十音都唔係好識

我以為佢死左落左棺材

人地係死唔眼閉 佢就死都哨棚牙出黎
Eg き よ が
尤其係個 が 字
老夫子 笑死
讀完Mphil都唔覺得自己有讀書天份,讀Linguistic Mphil都唔覺得自己學語言係叻
難為啲日本人
日文又唔識英文又唔識
要幾好理解能力(想像力?)先可以做到佢兩公婆生意
其實咁樣日日寫今日係星期幾對學語言有幫助?難為佢仲話自己係n4?

仲叫佢濕水馬嬲蝦仔認知有冇三個月嘅水平?真係好慘
就算冇讀大學都好 唔代表個人廢
唔係人人適合/鍾意讀書
但你平日點思考 接收啲咩資訊係會影響你成為點既人
不過佢就算啦 講到口臭
連你都改埋名了
句嘢咁短都錯到咁
N5合唔合格到都係個問題啦

呢樣要睇佢個set木牌去到幾多歲
其實佢唔想洗咁多錢/經濟afford 唔到應該自己打去健康院到問,話好擔心想醫生寫referral 排政府assess 再排服務,而家仲係bb 應該好快排到,不過唔知佢聽唔聽人講
新名:日式豬肉飯(多洋蔥少豬肉)
會唔會個牌拎到10歲都係坐唔穩㗎
P牌手動負皮
我本身係CD-ROM,為咗睇蝦乾開ac

唔知邊度有得睇返 想跟蝦教授學日文
仲話自己語言能力好過計數 明明計到旺角買雞腳貴過深水埗
仲有nana絲
咪係囉
好似另一位絲打講

愈讀得高識得多野
就愈知自己其實識得好少

係啲半桶水先噹噹響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞