[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike
而家有負皮認證係好事嚟 代表心聲已經傳達到蝦乾到
就當佢條腰瘦咗 但下盤仲咁大都無用㗎喎
小助手(辭咗職)
可能佢連要返教會都唔知
開返燈呀(下)
一講佢果三十蚊豬展我就想笑 唔知以為佢買舊豬展買左三百蚊

我屋企個老友記只要我番去食飯就會整蒸排骨同粟子炆雞 有時仲會煲雞湯比我飲

呢啲就真係揼本同愛錫子孫喇 蝦乾果啲?不如比個地址我寄舊金華火腿比佢啦 一舊金華火腿可以用幾次架 提高延續性呀
8粒鐘已經500幾個回覆
聽日可以見證到post 40出現
(意想不到吧)
唔知蝦乾會唔會出片賀一賀佢呢
佢老公擺明比佢食住架啦
但我諗佢老公無諗過蝦乾會搞到咁
自己無樣叻 又喺social media扮專家
明知自己個小朋友俾人討論緊
做呀媽都唔識得保護佢 個b頭都未生好就比人消費
個老公依家一個人養住頭家
又要租靚屋 老婆無工開都仲要請工人
佢成日話有產後抑鬱 我諗佢老公應該抑鬱左先
分分鐘翻工都比啲同事笑
結果一切事與願違......最衰都係你班蟻民
要召喚𨳒熊貓專用翻譯機
仲要吹噓係 濃甜
鬼咩 落咁多粒蜜棗
湯都變糖水
小助手(無糧出)
假設蝦公搵到十萬八萬一個月
扣埋租樓2萬
唔叫中產唔叫大戶人家都可以叫小康
人地再窮啲死慳死抵都想盡量比最好嘅個仔
佢就比條絲帶(名牌)個仔玩
疫情關係少左去公園,唔期望佢會自製玩具喇
都唔買啲色彩繽紛刺激感官嘅玩具比蝦仔
咁你想佢點發展呀
好cheap呀
喺台灣搭的士後數 返到香港就乘機唔俾啦
人地又唔會對返匯率追數咁肉酸
打alice ha入去all page就搵到

蝦公:好彩有wfh
懷孕(沒來經)
hagone已經無再叫Connor做「小小熊貓」
明明之前成日叫ga?
佢個仔對於佢, 都係用完即棄
wfh日日喺屋企食埋啲咁嘅嘢
係我就寧願返工比人笑下可以去偷食肉
橫掂由出樣比佢老婆叫小熊貓嗰一刻已經比人笑緊
似層層咁喎
蝦公可能樂在其中唔覺得有問題 如果佢認為有問題應該唔會容忍蝦乾成日提佢影佢公審佢

結論:蝦公抵撚死
蝦公叉頸沖涼同頸部訓練好似係大貓銀行傳開左wfh好啲 食垃圾好過俾大貓同事笑佢虐兒

蝦乾煮嗰個菜飯餐
見到都唔開胃
蝦乾邏輯: 你晏晝咪食左大份炒蛋 (protein)囉
前kpmg fs team audit經理 現職匯豐Trustee and Fiduciary Services經理POLY會計舊生林俊明Martin Lam Chun Ming嘅虐兒兼廁所打卡KOL老婆POLY Multimedia design high dip夏子婷 Alice Ha Tsz Ting子子 傲映風個唔小嘅小熊貓老公
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞