[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike
爸爸你可唔可以唔遊びるPlayStation 帶我去睇吓醫生檢查吓
睇到呢張圖忍唔住想講 我真係未見過人原條辣椒上枱之前啲秋葵都算 起碼秋葵成條都食得

屌但係佢切辣椒唔去籽㗎?佢係真係咁食得辣定唔知道要去籽加切細?
話說我一直都有講蝦乾啲柒野比我老公聽
今日佢係熱門見到呢個post 入黎睇晒條金剛棒
佢問點解個邊爐係對美學有極高要求 我答因為擺到成枱le creuset
佢話 咁中二病既
笑死我
蝦妹me time緊 請勿打擾
可能要剪片? 呢樣又問題不大既我覺得
好多人帶小朋友去外國想佢讀書輕鬆啲,點知原來去到外國都係要繼續鬥呢樣鬥果樣
係咪有華人嘅地方就係咁
做小朋友同家長都唔容易
追左幾個po終於改名 留個名
LM
拔髮棒好笑啲喎
我都係返入黑房了
佢根本冇哂貨

Beauty冇哂試用 佢咁寒酸又唔會自己買product 黎試

Lifestyle佢套美學又咁on9
我琴日都比老公睇o左佳仔最新個story 我老公第一句話d反應咁慢 個樣發展遲緩咁
完全唔似七個月 仲問點解佢對老母把聲冇反應

我仲有絲帶(名牌)可以玩
我要知足 畢竟不是大戶人家 想想非洲兒童
都唔淨係華人先係咁 啲白人印度人都係咁催谷啲小朋友學嘢 好多課外班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞