[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike
(開倉貨)

每次睇返佢要蝦公返娘家拎衫都覺得好痴線
咩叫他還未進駐我家 間屋你買咗你係業主?

唔知old news 咗未
網民見你分享問喺邊到買
你答「喺邊買 但唔知係咪最平」咁咪得囉
你就一句「可以上google搵」得埋去
我夠知可以google啦使你教使你分享咩?
就係見你係KOL人哋先expect你有做過research 知邊到平
係咪你買間鋪冇sponsor你就提都唔提咁冇品呀?
牌子名點讀又叫人google、邊到買又叫人google
真係唔知你原來係google KOL嚟囉
Halo everyone
I'm AlexHa, you can call me ProHa
Today I want to teach you a Golden sentence
“Money is EVERYTHING" "Money is EVERYTHING" "Money is EVERYTHING"
Important thing must to say 3st.
Earn money and SAVE money, don't use, just save. Than you will be a big house people.
That's it.
Thank you your support. Bye
係thanks you
可能臭蝦以為自己用過啲袋會香啲,班妹豬會用高過原價幫佢買
佢啲中文成日都1999
以為用下書面語/特別字就有文采

小熊貓沒有東西的感覺
你以為我唔知咩 我想試下你地有無留心聽書咋
哈哈好笑

#跌落地都要揦返拃沙 #完美的我
佢真係唔係真心分享架喎
追得呢個po多 連唔鐘意飲水既我都每日8杯水
係時候改過個名
咁講係唔係小熊貓佳仔同maid到而家都係寄居佢屋企
重點係見到都覺得好難食

意想不到吧!
重點係已經一齊住
要分做我家你家? 啲關係勁疏離
佢呢個reply個時應該已經結咗婚?
唔通一路都係蝦乾交租
所以蝦乾覺得係 我家
蝦乾係2018年6月離開「司徒夾帶」公司,一無團隊backup就露底。佢轉咗自由身之後,每次拍片就喺自己間屋廢噏,好老尷
其實我都鍾意秋葵原條上切開左啲潺就周圍都係
但唔影響佢兜發麵既觀感
都係咁唔開胃
現實主義好似唔係咁解好似係講緊d art form同philosophy 嘅嘢寫實主義d fd
btw佢係咪想講功利主義?
不學無術真係好討厭
無料係咁
舅父仔你都小心,劈完老豆老母就到你
啲麵裝得咁滿
食嗰陣咪好唔方便
乜撚野叫我冇娘家的佢係孤兒定石頭爆岀黎 佢d語氣真係好閪 結婚左一齊住仲分你我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞