[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike
你啊妹而家搵太遲啦 都成七個月
祈求你外甥早日睇醫生
認同!
但有時好矛盾,明知Chanel Hermes嗰啲有投資價值
但最後都係買唔落手買翻啲IT bag

我記得蝦乾好似有講過有左個仔之後唔捨得買手袋?
咁佢買左啲乜比個仔
係咪搵我
儲錢醫扁頭/醫sen
買奢侈品其實冇問題 個問題係要滿足到自己基本生活需要先好買
條友為咗慳錢連肉都唔食 真係睇唔出佢邊忽滿足到自己基本生活需要
Chanel絲帶
都啱
不過10個有11個人同佢講佢做錯
佢都偏偏要頂頸
咁仲癲
金牛座話celine 既frame 有升值潛力

而家二手8999 有個啦
你放返出去咪六七千
原價差唔多兩皮
咁叫慳家

好煩佢成日用金牛座打飛機
現實主義唔係會更清楚個袋一出門口就貶值咩
睇完好味小姐個b 好似細個佳仔都識翻身,又勁多野講,對媽媽又好多反應
樓上有Post 話蝦講過自己有語言天份喎
我都係學左幾年日文同德文咋,但Thesis係講漢語發展,唔駛話識好多種語言嘅
養咗個反社會人格岀黎就死又整多個林鄭岀黎香港死得
邊個叫你媽媽去野餐要帶我 都唔岩feel
唔知宜家有冇
但岩岩佢地炒嗰時
佢都有煲湯比阿花飲 有影相上ig但冇提水魚
我諗大個會攞刀劈死父母先
佢係屋企人同朋友慳食肉既錢啫
佢都唔鍾意食肉
鍾意食肉唔會蝦公帶佢鋸扒又閪面啦
黑白色足球卡
又話想好鍾意理科太太
人地講科學 你就講星座
星座有時無聊傾計傾下就話
成日掛係咀邊為咩 咁大個人仲on99
買護膚品比自己就2百幾蚊都唔係花大錢
但蝦仔啲濕疹就要搽類固醇
買枝靚少少嘅舒敏膏都唔得
佢只係慳喺其他人身上,勁自私
養再個仔咁蠢咁呆 一係佢地成世養個仔
一係個仔出糧100%上繳
一係憎呢個世界憎佢老豆老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞