[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike
Sorry,了解錯左
以為hard disk係電腦主要組件嘅磁碟機
因為如果我冇記錯 阿乾係去完曼谷cooking school 學既,而cooking school係教人咁擺 但自己再煮唔會啦

利申 去過
成品如下
幾時有得再出鏡啊
明明我好珍惜上鏡機會
其實做公屋富户先好
唔洗交咁多租幫人供樓 多d私己錢買LC

點算我而家先追到#362 又準備爆po 追唔切喇
除左睇蝦乾啲on9野
睇你地啲名都覺得好好笑
闊佬自己姑寒人地
但講緊個「人地」係自己個仔同老公
應該真係華人文化
好心去到外國就比小朋友輕鬆d啦
最近人大左 開始著重蛋白質同脂肪既吸收
食夠蛋白質,其實唔會咁易餓
皮膚又會靚d,個人氣色好好多

蝦乾已經明顯中左兩樣累!掛!了!

肌膚粗糙
不吃肉類、魚類、蛋類的人一驗血幾乎都是呈現蛋白質嚴重缺乏的狀態。這類的人因為皮膚的原料不足,所以肌膚會顯得暗沉粗糙。

容易疲累
一旦攝取過多醣類導致血糖值忽高忽低,身體會感覺疲勞、愛睏以及頭暈腦脹。而且也會有焦慮不安等精神方面的負面影響。血糖值忽高忽低坐雲霄飛車會讓人身心俱疲,乏累不堪。
就黎又要贏在射精前
已經係 好個啲daycare 要兩年waitlist
射精前要plan好
蝦妹應該岩岩起身
過多半個鐘應該收到藍剔(負皮)架喇
由細屋企人教食飯唔搞其他野
要幫手開飯唔係大少咁坐係度
但屋企會開新聞台 食飯睇 講下啲新聞傾下計
或者好細個阿媽同啲auntie 飲完茶傾計
細路食好晒野冇野做先可以打機

我覺得真係基本禮貌同尊重黎
如果另一半食飯都拎住電話打機 我會出聲話
佢真係好驚痾唔到屎
我叫不是大戶人家
P牌絲黎報到
屌 真係好似 好核突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞