[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike
呢條友做野真係揸流攤..唔proofread
真係對唔住讀者
過往真係幾威水
就改呢個名

你哋錯啦!我叫小助手幫手負皮
呢個post日日都熱門真係好勁
好耐冇見過持續上熱門既痴線西po
上一次日日見到上熱門應該係茶茶(荼荼??
直覺覺得佢同蝦乾會做到好姊妹記得又係R discount買手袋然後呃妹妹仔fans買佢d奇怪手作? 然後最尾嫁咗個老公屋企係開海味鋪自覺升級成為大戶人家
だいじょうび啦〜
海老干は大人しくて可愛くて、泣かないBB欲しいですから、
遊びることはME TIME殺すが!

屌~蝦式日文仲難過敬語
其實佢有千幾個負皮都唔收皮 又憑咩以為負皮我地啲comment就會令我地收聲
唔明呢句
等alex mama下次出story我要問下點解
我覺得佢無錯嘅
未cool之前真係柒到無人有
Cool 完係一般柒姐
其實小熊貓對佢真係真愛
咁都咀得落
蝦乾喺最尾話做齊佢講嗰幾樣野就會識到啲比較好嘅異性
咩年代仲覺得女仔一定要嫁個好老公佢先係真古墓派喎
學你咁識著個林俊明咁點算
佢會唔會係真心覺得林俊明係個筍盤

用大陸網睇唔比view佢
唔知點解搵唔番蝦乾MeWe
咁起碼上官茶教人整手工藝真係見得下人
同蝦乾乜柒都唔識又要扮日語達人烹飪專家celine忠粉唔一樣
佢條片話唔係香港朋友A
痛緊都要顧住個靚樣

果然係prof ha
正如日本人都會講大丈夫做daijyobu, daijyoubi同daijyobanai吖嘛!
今年流行語仲唔係佢?!
佢應該真心覺得自己嫁左比蝦公係人生贏家(而蝦公又真係佢能力範圍內可以識到比較好既對象)

我成日同朋友講 想嫁有錢人 都要講門當戶對 最低限度要知書識禮有修養有學歷帶得出去見人

好似蝦乾呢啲十蚊三隻雞腳都要斤斤計較就算鳩數啦
一早諗好呢條片嘅題材,做足準備先入去架靚靚alice
佢應該以為係
以為嫁個銀行老公可以日日買名牌
日式洋蔥飯
我上面個cm五分鐘內就收到負皮
你覺得佢有湊仔咩

所以班蝦粉成日問 你點知佢無湊仔
我笑而不語 痴線西留言係極速被del 被block
我真係唔識點一邊湊仔餵奶 一邊del cm喇
佢仲要話自己有儲錢 啲錢儲哂去邊
10蚊3隻雞腳 30蚊豬展 日日蝦式軍訓餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞