[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike
博士(爆seed)
佢好意思tag#healthy dinner
Hagone不學無術,以為淨食白烚菜=健康
啱啱睇返朋友ig 佢成日都po bb嘅story
半歲個b已經笑到keke聲 仲識叫 ba ba ba咁巧打耳
角仔呀
蝦乾:畢竟唔係大戶人家
邊有咁多錢又睇皮膚科又睇兒科
明明啲絲話健康院得最基本嗰啲 問下家長就算
唔想媽媽同bb留係街咁耐
但蝦乾上次去話蝦毛發展係正常
明明冇檢查足 為左話比蟻民聽個仔冇事
就自己話一切正常
唔知 所以佢係唔夠protein
連佢健身教練都咁講
不過一於少理
繼續考古放題
掃佢Instagram 每次都會去到一個位以為去左睇bridal gown條友都痴撚線

呢份乜撚野黎
塊肉仲薄過麥當勞(中資)

水蛋都蒸唔到平一個個洞咁仲要影出黎
唔好咁懶閪啦蝦乾
有無整走d氣泡先蒸嫁

我以為佢死左落左棺材

用LC就唔軍訓
為左買LC日日食蕃薯都得?

呢張好blur 但係睇窗唔似係公屋所以可能係蝦公娘家?
都係晾到一屋都係衫真係唔知佢地兩個邊個有問題
笑到pk
呀蝦一定冇諗過自己講過嘅嘢會成為今日大家嘅金句仲會honoured做大家嘅名
個媽媽個b 只係6個月 唔夠力坐都擔心
蝦毛7個月仲未好好地爬
我咁講唔係認叻定點
因為世界上叻人數之不盡,有排都未到我
叻人有極天份都付出好大努力先成功

一個要講大話扮大學生
免費教育先進社會讀書
但寫得出3st, thanks you your support 既人
係度拍埋片話自己有讀書天份
聽到真係屌出聲
唔駛半歲啦⋯我啲姨甥仔女3-4個月俾人撩佢玩都會笑到嘰嘰格格到左7-8個月倒都發出啲ba ba ma ma mum mum咁嘅聲
蝦乾你快啲post啦
唔係減肥餐呀,我健身教練見到一定鬧:減肥食咁多飯又唔食蛋白質
有一日你發覺好耐唔見蝦毛仔出現係ig
你就知蝦乾 不認不認還需認
蝦乾:醫生(佢自己嚟)話一切正常諗起好多個post之前佢話蝦仔生長線夠 俾有啲絲打話佢講大話
加埋豆腐芽菜就係七月街邊啲祭品套餐
你又啟發咗我
魚蛋(地鐵唔食得)
KOL (成名前搭鐵食魚蛋)
認同呀 絲打
愈去讀書 就發覺自己愈廢
外面世界太多叻人
但蝦乾完全無呢個自覺
仲覺得自己叻
你嚟自深水埗喎
佢知道有問題就會去睇
但好大可能佢唔知
佢個仔結晶尿佢都唔知咩事
唔覺得佢會check住bb啲發展標準係咩
希望佢mon po有認真睇留言唔係淨係禁負評
仲想入名校?唔入匡智都偷笑啦
食住邊爐隔離一堆衫吸味
Btw成日響朵叫小熊貓全名林俊明然而發現呢度啲絲打好似無講過 俊??邊撚度俊呀睇過
Best indication for 最鐘意認屎認屁既蝦乾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞