[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike
我覺得臭蝦係覺得自己細個都冇咁多資源都可以成功長大仲咁優秀(自己覺得)對蝦佳都唔需要投放咁多資源 何況依家佳仔仲可以住市區私樓(租的)唔使住公屋 又有個淘寶北歐風的家 重要有個過氣kol老母 佢應該已經覺得佳仔係好幸福擁有呢啲
蝦公都唔係好差姐以前幾靚仔
Big4 mgr出身叫做比下有餘
小熊貓比我捉到你成日去隔離台睇手袋

獨門秘方個陣睇以為真係有咩咁把炮
屌 原來係豉油 糖 生粉 酒同薑汁 根本呢啲就係個個醃肉都會加落去 佢真係好中意扮專家講到好撚勁咁 睇到好撚燥
btw肉片($20)
十萬八萬一定無
但四五萬識運用一定唔會差個質素
小糖(失業)
無其他技巧就唔該摺埋
硬著頭皮湊仔吧!

未見過有人咁鐘意俾人知自己好無知好失敗一事無成
揸流攤真係蝦乾最強既強項
窮有窮養 貴有貴養
最重要係付出同埋愛心
你可以去玩具反斗城買條千幾二千蚊嘅滑梯
亦可以搵啲硬紙皮一手一腳自製一條比個仔玩
但喺蝦乾身上真係搵唔到愛心
普通拍拍下片都可無啦啦話打佢
明明蝦仔已經不哭不鬧
點解要咁講野
因為細個都係咁 冇乜愛地長大
呢個獨門秘方出現過係好多條片
呢個又係好好笑
人人都咁醃ga la
【淘寶用家】27歲女子洗澡時疑一氧化碳中毒 涉事熱水爐疑在境外(相信係中國)購買
https://lih.kg/2374883

蝦乾的朋友
醃肉(家傳獨門)
我有時會狠狠地落一匙蠔油添呀
唔通我係大戶人家又有獨門秘方???

# 凹凸不平的醜矮包
# 注重外觀多於味道
# 高過高以翔 = 蝦式幽默
# 神一般的效果 = 蝦式浮誇語氣
cd rom左咁耐終於忍唔住留言...咩叫冇用嘅液體,冇M你邊有仔生
夜媽媽,追po可能都追到少少餓
可惜望到呢啲圖真係完全無感

貓可愛,Lemon 又得意

再睇返角仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞