[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(39)

1001 回覆
78 Like 7 Dislike
後果自負 自大到
佢每次解釋親d theory都好小學雞(阿媽係女人)

另外,影相都可以百中挑一,揀個best shot 見人。但係拍片,佢「伊牙鬆槓」個樣就無所遁形
呢條就係傳說中既大肚m巾廣告?
蝦公:你肯煮西餐已經好好啦
唔正面回應味道,語氣充滿辛酸

望到呢幾碟意粉,都想像到入口有幾乾鞋無味,配料又削
蜆迷你到以為係$10包既急凍貨,仲要有一碟係無蜆、淨得3粒帶子真係佩服佢咁都食得落口
洋蔥蒜片又唔炒香下,真係就咁白煮就算
最後個幾隻大蝦乾,梅到好似俾人輪姦過咁,點先可以將蝦煮到咁
呢條片又識讀givenchy9:13
D餸係浮出來
D餸係浮出來
D餸係浮出來

狠狠地下料,不要吝嗇你的食材!
生存之道 想知25歲佢憑咩教人 原來Prof. HA咁早就教緊書
咩做齊啲野就識到比較好既異性
要教點釣金龜 點都唔輪到佢啦
考慮另一半經濟能力穩唔穩定係計劃未來都重要
但唔係唯一 價值觀 性格 其他能力因素都要考慮
只可以講佢真係好撚表面 同計算

如果識人(故勿論朋友定對象)要咁計算
我第一個就唔會同蝦乾呢啲人做朋友
咦 唔怪得Prof. Ha冇朋友咁 哈哈好笑
原來幫啲細路報學校咁多學問
諗起都好攰
聽個故事都聞到呀蝦陣寒酸味
仲唔係佢??
聽你咁分析完我都覺得心寒
所有需求、示弱、求救都被無視,老豆淨係識打機,老母淨係有手機相機影住,先會理下自己、對自己笑,永遠寬己嚴人,尖酸刻薄冷暴力
真係好可憐
諗起反社會人格,希望角仔唔會變成咁啦
不幸的人,一生都在治癒童年
Ziplock bag洗撚靚咩屌.....
佢仲要次次都強調家傳秘方
家傳就係 但真係唔咩秘方囉

我啱啱開始睇呢個post先識蝦乾
跟住第一次睇佢條上海麵嘅片
佢喺入面話家傳秘方醃肉方法
我就好期待啦
佢講完之後我完全係
然後忍唔住自己對住個芒爆咗句「屌咁叫秘方」
中過妊娠糖尿
就係要入公院食呢啲1800卡路里營養餐
唸起都怕怕
臭蝦真係好cheap啊
好想知啲真·大戶人家點睇佢
淘傢俬600蚊就係有錢
買開60000蚊張梳化個啲人點睇
佢做咩唔加返男性向解說
講野又唔知性 就咁睇gif好似睇佢分享第一次用m巾感想 個樣似覺得吸晒入去好神奇咁 好尷尬

利申 冇睇原片
已經由細細個有tummy time 做訓練嫁啦
都發展都咁慢既
完美的我(YEAH!)
佢喺入面有話要習慣孤獨定學識孤獨
Prof. Ha:我有話過我冇朋友咩 哈哈好笑
我係習慣孤獨
tummy time 完又綁上張櫈 有鬼用咩
仲要係傳承落去嘅秘方

考古睇返原條秋葵出鏡率好高

蝦乾話金牛座將錢洗係值得嘅地方
食材傢俬床單BB衫BB玩具etc都唔係值得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞