同男朋友分手之後發現有左bb 好崩潰

744 回覆
215 Like 1450 Dislike
而家武肺,非緊急手術全部停晒,去家計會都只係refer去私家做。

去港安嘅話預全套15-18k落樓啦
既然佢係咁既人 點解仲要同佢生bb?
我預咗喺呢度講呢啲說話一定唔啱聽
我就講完,你繼續叫人落仔
你講嘅野全部都係由你自己角度出發

我好開心 我好感動
你買左樓生埋仔已經好勁,大把人搵萬幾蚊,冇錢買樓結婚。知唔知你身在福中不知福?
反正你打算之後都會同屋企人講
不如早啲講 咁你金錢上同生活上都冇咁吃力先
你家下咁嘅情況 就算當日點同屋企人嘈 而家都一定會理你幫你嘅
既然你都決定咗生 同屋企人早啲準備好一切好過 無謂到時拿手唔成勢
有能力去加拿大養大個仔, 做乜要留係香港?
你想聽住個仔講普通話, 唱紅歌, 日日返屋企屌鳩你係曱甴?
每日都迫自己食野 早瞓 嘔到咁好怕bb冇營養 好彩尋日睇都好大隻好健康!
垃圾假膠?
以前連登ac有幾條友知係我
以防萬一開個新既po😂
唔想全部frd知大肚
你咪撚生佢出嚟啦 你撚有錢養咩屌
窮人生仔正仆街
痴撚線仲要生
咁除左錢 精神上既陪伴同支持都好重要既 去照超聲波見到個個都有老公個下 都會唔開心會depress
自己一個會鑽牛角尖
做銀行筍工買埋樓; 點知同mk妹一模一樣未婚懷孕!呢個網講意外懷孕預俾人插到飛起/希望你是假故仔。
比個理由我生嚟做咩
原來樓豬咁有錢

經濟負擔唔成問題既話

想落就落,想生就生lor
租個單位出去 然後返娘家做衰仔 捱幾年賣層樓再帶bb去加拿大
自己自私想生害下一代仲要叫屋企人賣單
我都解釋唔到
可能前世欠咗佢
最好reset新開始
我都唔知佢諗緊咩
佢一開始話想負責任 提議一齊返 共同湊個小朋友既
之後又話自己都係唔ready 一野潛左水
30歲人仲幼稚過10歲細路
做乜咁唔小心
唔啦 冇意思 純粹壓力大想圍下爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞