同男朋友分手之後發現有左bb 好崩潰

744 回覆
215 Like 1450 Dislike
姐係rm
驚乜野?後生樣唔差嘅,大把仔肯埋單,再唔係過加拿大搵鬼老接貨又得,掂
咁多好仔唔要 揀中條仆街仔 抵你死啦
二手谷 D 野通常參差 D,如果有朋友跟隊會放心好多

媽媽唔好唔要我
生出嚟害鳩個細路
大家都認真咗覆個垃圾假膠
咪就係,根本贏家
頭三點我都認同係好迫切好現實要考慮既問題
我都有考慮過俾人領養 但又覺得懷胎十月咁辛苦最後會唔捨得俾人
都有考慮再搵返bb爸爸 睇下有冇辦法同佢傾下
但我之前send俾佢既野佢都冇覆 如果要搵佢 可能要去佢屋企迫佢出黎 我又唔想做到咁難睇...
樓主家底有三層樓以上。有錢人中意點任性都得la 有後盾係到,再唔係咪學樓主講去加拿大生活又得
BB 雖然無爸爸但有母幹。同埋唔排除樓主搵到個肯要埋個B 嘅男人。
生黎做咩,你根本負擔唔到
做埋雞啦不如
我係鐘意個b多過佢
我係ftm會自己湊
佢出世亦都唔洗憂柴憂米
呢個係我第3個
我係確定自己鐘意小朋友
同佢第時生活無憂先會生
其實我只係覺得同樓主有啲似
想同佢加吓油
唔講你可唔可以照顧得bb好好先
但唔覺得bb一出世冇爸爸好慘咩
仲要唔係因為咩意外冇爸爸
係個老豆係佢未出世就唔要佢
根本係自己爛玩
如果唔係貪一時之快 有婚前性行為
個BB就唔使一出世就無爸爸
大人Happy 小朋友當災
前男友都講明唔要你仲由屋企趕你出去,你咪再on9強人所難,仲話要迫人出嚟,你都係一個仆街。
你預咗唔靠佢,都仲要生的話,有排你受。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞