同男朋友分手之後發現有左bb 好崩潰

744 回覆
215 Like 1450 Dislike
人哋話生仔會痾埋個腦出嚟係真㗎。
你個男人都唔要你,個b一出世就無老竇,永遠都俾唔到個完整家庭佢。
拖住個細路又難搵另一半,又無晒自己時間,又要麻煩到其他人幫你。
個b越大越似老竇,日對夜對自己攞嚟受,你同個b咁就一世。
襯11w仲細好快啲落咗佢,重新出發。
請唔請兼職男看護 識照顧老人家 嬰兒 有意tg johnny218
我入左d Facebook group 唔知有冇用 見都多人放二手野
你個陣餵人奶餵左幾耐?全人奶我諗可以慳返好多奶粉錢
啱呀 有時見住自己喺咁嘅環境長大都想自殺
乜野前世欠左佢 呢d只係藉口黎
如果你係因為個b有佢血緣而唔想落
證明你只係愛佢多過愛個b
個b都前世欠左你 今世要俾你害返
新工未夠一年
有錢買樓供樓
銀行又批按揭
但本身又同男朋友同居
同屋企人又唔妥

其實樓主唔洗太擔心
你都好勇敢做左咁多嘢
點會捱唔住
加上都唔叫捱
因為同一個唔要你嘅男人一齊先叫捱㗎嘛
加油呀媽咪
過幾日任務完成你就會深潛㗎喇
仲有4個月28
搵個IT狗執手尾咪得
唔係個個想全人奶都做到
有時壓力同心情都會影響奶量
住嘅環境都係其一 其實仲有好多嘢加埋
樓主份工係咪5,6萬

唔係點解咁夠薑,買完樓又要供,又要生B養,要好多錢WOR
好多野都黎得太快 自己都好亂
不過性格衝動都真 所以今次想認真plan
佢又唔係去蒲個啲
收工同啲豬朋打波踩車打牌食宵夜咁
唔係呢個世界總有啲男人長唔大
其實我都習慣自己睇住頭家
落左佢啦
留個tg同你傾下 真心真絲
或者你搵我 @kalammmka
之前一路做bank front office
人工都唔差
我冇食藥架 但每次都有套
仲要我本身身體唔算好好
咁都中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞