同男朋友分手之後發現有左bb 好崩潰

744 回覆
215 Like 1450 Dislike
淨係睇到買左樓 同 加拿大
我做佢爸爸
屌你老母 自私撚
又多位單親窮困長大
如果揀中有錢家庭就唔同 細個唔知情認為有錢係佢生父母 假設有錢父母認佢生父母就唔同情況
似廢老心態 你估自己人奶多過母乳嘅奶?
子女長大咗會屌你老母 自己老母真係冇得教
建議唔好生
如果冇屋企人支持同幫手,都幾辛苦下。我個人唔支持非健康/犯法原因墮胎,但你要有心理準備。單親新手媽媽想繼續返銀行又冇人幫手湊細路係好難嘅事。
係生命蒞!!

我覺得最好同返屋企人和好先

作為你老豆老母點都唔會睇自己個女死

雖然會罵你 但佢地點都會諗方法幫你
唔洗問HR
總之就係你預產期前數番起十個月
即係你上床懷孕果一日係向公司番緊工(通常計法係最後經期日)
佢就要俾5份4你
樓主都起碼1個月身孕(要中左之後等起碼兩星期先會驗孕驗到),點呃
唔好落 從玄學度咁講

個bb本身前世同你有緣 你落左佢代表會都有仇
之後個嬰b會跟住你 係你附近到喊

我覺得你整左個b出黎就要承受返個後果
係咪吹水啊?個胎幾多週呀?用大隻嚟形容?
8星期大嘅胎兒先係1.6cm長,重1gram。
https://www.mamaway.com/pregnancy-nursing-breastfeeding/313/pregnancy/
大陸仔可能呃倒
搵個新移民囉
幾多個月呀?老作都唔好作到違反人體生物學好嗎?
8個月後出世姐係個胎唔夠2個月大,何來有手啊,你係吹水定咩
呢個時勢你真係建議唔好生佢落來啦。生完經濟問題都有排計。其次個仔一出世就無左父愛都好慘,仲有你生完分分中會有產後抑鬱仲死,竟然個男既咁恨死,你又點解要生佢落來作賤自己呢。唔係話你仆街唔生佢出來,但係咁樣生佢落來好唔理智。
有錢既都再攬住跳樓死
文盲level宇宙級
自己一個湊真係好辛苦,唔好諗自己會搞得掂,同埋以後識男朋友都要搵到個接受到你有細路既男人先得,真係唔簡單架,你要生就預左要犧牲好多野。
條仔就真係仆街黎
樓主一係唔專業既pr 一係思覺失調
最撚on9係擺明作野
11個禮拜見到bb手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞