(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區100 終於第100個post

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
好似kofgym咁冇料冇比賽經驗都可以收$750叫健康?
價呢啲嘢相對嘅
冇料冇比賽經驗收$750
咁有料有比賽經驗咪叫個更高嘅價
我唔評論kofgym教成點
但kofgym值唔值$750係俾錢嗰個人決定
咁佢又唔係健身狗咁呃人上去唔簽冇得走
一日仲有人用$750俾kofgym咁佢就有呢個價值
Kofgym打手?
有料有比賽經驗又係收700-800 好似kofgym咁廢又係收依個價 收得平仲要俾大台屌做爛市
本身個價就有問題 成日係到講全民健身又盛但又收咁貴仲要賣埋啲垃圾淘寶貨
我即刻unfollow 左佢既ig 同youtube
follow 左幾年,佢愈黎愈串,目中無人,以為自己個套啱撚哂。
反正健身知識我睇書都學到,唔洗等佢餵。
我係市場經濟打手
如果你覺得實力係決定收費價格嘅主要因素
咁既然咁冇料嘅kofgym都可以收$750
咁有料嘅收$1000都會有人俾
同時我又唔會覺得收得平係做爛市
如果用較低價錢可以提供到同樣質素甚至更好嘅服務嘅消費者自己會揀
全民健身就更加要講錢
單靠理念你搵到幾多人義教
你做大個市場養得起個場同養得起啲人先啦
金錢先係現代社會最大嘅推力
老老實實kof條友大家都知冇料,但公道講句,佢收得呢個價錢氹到d客仔開開心心冇投訴我地都吹佢唔漲,佢d客仔講得值就ok
最肉酸係佢冇生意兜個圈串鳩d gym友掛住玩唔幫襯佢以為無人知呢下on9姐,做生意有好境有逆境呻下好正常,但係自己圍內同d pt屌下呻下咪算囉,放上網出晒文畫晒圖咁樣就好撚低裝架啦
搵自己人嘅錢有咩意義 佢又唔會回饋返個圈子
不過一定大把黃絲豬9衝上佢地堂+買淘寶拉力帶同t shirt
好多新人以為佢哋真係好有料好勁
gymbeginner 同kof 有自己場地,咁係有條片收貴d d 既。如果d pro 有自己場唔洗租場同人爭equipment,都可以收勁貴。
點run黃色經濟圈每個人有唔同idea啦 唔judge
俾著我有資本一定開間深藍店提供最差嘅服務賺最多嘅錢
我一開頭留言都只係想講公價高係好事
即係啲人願意俾錢 個市場有錢先可以吸引到更多人入行
你願意將30天拉長做1年就可以唔洗咁辛苦
睇館長去分享槍傷條片更加覺得館長唔係人,係獸
咁又唔洗
佢話自己油,但佢bf 一路都keep得幾好
BF??
bodyfat
唔會後悔 準備加訂 50-70 5-50 唔會夠用 如果要買可以一野上到70
9:00開live 了
邊個
Kofgym
睇咗佢個標題,第一個topic根本唔需要開live
加重量
加容量(組數 or 下數)
加訓練強度(組間休息縮減,或者tempo訓練度下功夫)
黎黎去去咪衣d
講得d咩吖
所以話佢地呃飯食
幾隻字搞得掂嘅開live
睇怕係江郎才盡,冇嘢揾嘢講
仲有啊,cutting keep更多嘅肌肉wo
訓練同增磅時候一樣,有能力上大重量就大重量,有能力加容量就加容量
cut嘅速度慢小小
飲食,keep每kg體重1.8-2g蛋白質 碳水唔好一下減太多慢慢減
每減10%體重就keep住體重唔變嘅情況下2個禮拜到一個月 恢復返代謝
睡眠 訓夠
衣d基本功都要開live,屌你老母 冇料真係冇料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞