(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區100 終於第100個post

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
明白
穩陣緊要,我買皮帶扣款試下先
好似之前live有人係chatroom cm
Strength shop唔貴 ipf approved
無programme咁慘
無program係真係慘
因為我想行一次 periodization
想試下peak嘅感覺
但可惜無 最後上網跟啲罐頭periodization program
咁老實講 我big3都有進步嘅
但1堂咁嘅價錢 落堂無交流 無program
我覺得唔係太抵
可以睇joe_tsa ig講peaking 再自己試下寫peaking block 佢近排出緊post講唔同既peaking style
#ng Terry個 coach 就係 TSA Joe
我轉左教練啦 新教練有program
不過我都睇下學下野先
好感動。。終於有人屌kof果班柒頭皮
人人健身目標唔同
封gym唔想操就屌人只係鍾意健身室唔係真係鍾意健身真係痴撚線
你叫班健力撚olift撚玩你啲淘寶橡根帶呀唔通?
又睇唔起人教mobility 教animal flow
Weak mindset is a choice
可能佢地覺得封7日唔係封14日代表會放寬
可能政府通知哂要整安心上路
佢其實想原意係想帶出有心都做到/鼓勵人搵方法做(當然都sell緊佢d野啦)
但佢份人呢就鳩屎垃圾 一開波就用過睇唔起無心操既人 串柒柒
可能佢覺得自己真性情有果句講果句好撚型
但burger我想同你講 你性格就係黑人憎 以為自己有些小名氣就巴支閉 你有心操 非常好 但唔該咪狗眼看人低 睇人唔撚起咁款 你同條馬糞都自己反省下啦 一日比一日串
不過條馬糞起碼有成績 都叫串得起 無咁柒
你呢?
自由黨、飲食界立法會議員張宇人在會上表示,支持政府恢復年宵花市,亦指現時的商場人頭湧湧,建議港府考慮重開晚市堂食,他又批評政府一刀切禁止所有運動,「我最近肥到隻豬,褲都著唔落,因為我無Gym做」。
自己live 俾人咁講 咁樣衰
啱啊 趁完死約咋咋臨cut
講真如果健身室好似酒吧業班人咁話自願配合要啲客用個濕鳩app 我真係寧願Home gym forever好過
介唔介意講下 ,半年進步幾多?
我上堂主要係squat
PR:100kg to 120kg
BW: 66kg
另外2項都有上左3 4 堂 所以無test
利申:仲係新手 可能有少少 newbie gains
點解你唔問佢攞program?係佢拒絕唔俾你定冇主動俾你?
如果拒絕唔俾都好仆街
好似四五舊一堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞