(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區100 終於第100個post

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
你要知道係呢度話人有落野係唔需要證據同負責任
即食定咩
亞洲城市黎講 香港真係最撚落後
都要跟岩師傅 食訓操做得好先得
香港 好多仆街師傅 淨係識搵錢
不過 香港都有好多勁人既
你當住事主面前話都唔需要證據同負責任架,唔通對方打你咩?
玩得健美果d都唔會係咩冇包袱冇底線嘅人,郁手打傷人要入去坐,d肌肉冇晒你估佢地唔驚架
冇攞你黎做白老鼠咪算佢地有良心
都係同一個問題啦,佢落唔係玩powerlift比賽,咁落黎做乜,睇返上面係你話佢有落係因為個膊大左,我先咁問
利申我都麻麻地文家浚,但無啦啦咁樣就話佢落野我覺得好搞笑啫
我冇話佢有落原因係因為膊大咗 你係咪覆錯人
膊大咗係最直接睇一個人有冇落嘢嘅,雖然我唔係因為佢膊而話佢落咗,但事實就係唔落嘢 膊係最難練
落嘢嘅打係膊度,d油係個膊度就顯得大好多
大把人落嘢唔打比賽啦,你唔問佢地點解落完唔比賽,落嘢一定要比賽架?問問題之前過下個腦
大把人願意犧牲自己健康,唔比賽都要落嘢變大,你吹佢地漲咩
我睇錯,咁你話佢落係因為啲乜
你問問題之前可唔可以過下腦
我又唔係佢肚入面條蟲
我撚知佢心入面諗咩
我夠識講大把人唔落野個膊都大撚到仆街,咁我係咪又屌返你問野前係咪要用下腦,屌你講個句都唔撚成立啦
依家你講既係膊大=落野,你有冇做開gym定平時睇得多係到鳩up?
你係咪冇腦架 我幾時講過膊大等於落嘢
唔落嘢膊唔會大得去邊
膊大咗係最直接睇一個人有冇落嘢嘅
Quote返你呢句,再加上佢個膊好撚大咩?
d油係膊度係暫時性效果
如果真係打邊個部位 邊個部位就大,咁仲犀利過打填充物啦
d油唔會長久係個部位度跟足你一世
tyler man應該無落啦?
係吖 最直接睇因為膊難練
其他嘢你爆痘 或者女人波都有其他理由解釋 雖然未必有人信
唔一定要比賽先落既 咁每個人都想進步
當練到某d位 想再突破 就可能要落
個人意見 戴定頭盔先
咁佢邊張相影到佢爆痘女人波?
佢乾身個膊出啲就話佢落野,唔好撚玩啦
你係咪cls架,我講嘅膊 爆痘女人波係我舉例 我冇話佢
我認同呀個個人要求既野唔同,但係睇相就話佢落野,老實講如果咁叫落左野咁tylerman都係戇鳩仔啦行左野都仲係得咁既身型,個膊又唔係大胸背又唔厚
我淨係知落野一定會爆痘,咁邊張相顯得出佢落野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞