(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區100 終於第100個post

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
溝果汁,btw 就咁倒入口苦3秒啫飲啖水就搞掂啦
直接一匙入口 係咁飲水
想問巴打 小弟啱啱開始想係屋企練下 見到啲環保啞鈴兩舊水有哂一set 20kg 咁平 會唔會中伏?
臭到仆街小心中毒
唔知係咪心理作用
我覺得BCAA有即時效果

我平時主要跑步加, 舉重就當輔助
食BCAA主要係朝早一般冇胃口食野, 驚消走D肌肉先食

但食左個態好似明顯好左
我做左overhead db press 5x6rep一兩個月都上唔到Load
今個星期開始食, 後面個3set 仲夠力做多1rep
冇錯 就係心理作用
留名
唯有出部鬼機
杯葛到底 大不了自己同fd租工廈操

但都照食, 求個安心算
成日長跑完再操, D人話會消肌
但我又唔想操完先跑
如果健身室咁對d客
完咗約一定cut 最多咪spend 多啲錢買home 尖器材
要打大陸針入血先比入去
值唔值得搵自己條仲搏 就自己諗
我就話有得cut 好cut 定先
真 再真係大不了咪home尖/轉玩街健
跪乜鳩
出街怕比人偷電話會用3310
安心出行係點樣查你?
我有部舊手機可以用
唔識,就係唔信政府啲閪嘢
新冠肺炎疫情稍見緩和,食物及衞生局局長陳肇始昨日(14日)在立法會回應質詢時稱,局方正與相關政策局研究,當一些現被勒令停業的處所重開,當局或會要求處所使用者安裝「安心出行」及提交日後接種疫苗的針卡紀錄等。
知情者透露,陳肇始口中的「被勒令停業的處所」,其實是指美容業,換言之,原本目前仍要停業的美容院,或可恢復重開,須要求進入的客人,先下載「安心出行」,掃碼才可以進入。
逐個攻破
當你用鬼機 佢偷唔到你電話資料 但你部鬼機已經係定位裝置 可以trace到你去過邊 呢樣野記得有post講過
Foot-in-the-door
你信用卡俾錢咪同銀行講聲 cut咗每個月自動過數果筆錢
d gym吹你唔漲
仲要一定打針先俾入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞