(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區100 終於第100個post

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
句野由上年12月頭講到今年初 最後買左home gym野就無講過了
反而可以好安心咁講夠膽封撚到3月
個grp有frd比錢入過 話入面得三個人
三個教練?定三個學生
我主動問左 佢又唔係直接拒絕嘅
只係講我咩肌肉弱 問我有無做咩動作
最後係用我未上堂之前嘅program 去改少少
基本上90% 同我本身個program一樣
所以感覺唔係太好 我預期係佢寫
我改少少 90%跟佢嘅設計
佢應該將set program當係自己嘅一個收費項目
不過如果講寫program我建議你可以揾boris sheiko或者 chad wesley smith 佢地都OK可以寫
如果你中意gzcl訓練體系可以揾cody
三個學生 加埋burger terry marvin
Total 6個人 但得marvin會有時答下野
買個dumbell玩下都夠做
上次聽個師兄講買左rack架返黎 好過on99等佢開
都幾垃圾
咁果3個學生仲有冇繼續俾錢
垃圾到
收幾百蚊一堂連program 都冇
https://www.thestandnews.com/politics/立會辯論施政報告致謝動議-張宇人呻無得健身-我肥到隻豬咁/

開gym有望喇

佢哋唔去就話尻知你死

班仆街自己想去就一定要開,好似花市咁
我都有諗過買
老母:你都痴撚線架你搬去gym吖笨
香港一般人屋企邊有位

如果佢地無得操我保証佢地燥我地十倍
張宇人唔係飲食界咩
做咩事出黎幫gym撚講嘢?
加上佢咁嘅身型似做gym?
無所謂啦,但求有gym做
可能人地健力撚水牛肚啫
屌你 好mean
因住健力師兄狙擊你
純描述性無任何意思只想串條廿蚊阿叔
計%的確係有嘅
係咪好過飲 preworkout
有冇住緊/住過hall 既ching分享下係hall有咩煮
而家早餐罐頭吞拿魚夾麥包/ 隔夜燕麥
午餐 雞胸加個麵, 整2隻蛋
日日都差唔多 食厭雞就食牛 無限loop
冇飲過pre 答你唔到
但減肥嚟講真係好勁 1日已經減2磅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞